0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben nikahtan gelin geldim ince iki tel bilezik bir tane de beşi bir yerde takıldı eşim nisanda taktığı beşi bir yerdeyi bile aldı tek kârim pirlantam var o.  Onun dışında çok mütevazı bir gelindim huzurum olsun masrafa gerek yok dedim mehir bile isterken eşim maddiyat isteme cingene misin dedi diye hac istedim. Ama şimdi gel gelelim gram kıymetim yok. Annemde masraflı olan kıymetli olur sen beleşe gittin diyor sizce masraf ile değer görmenin bir alakası var mı 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sanmıyorum alakası yok 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok cnm ya Allah ne yazdıysa kaderine odur 
0 oy
tarafından
Alaka tinne. Karşıdaki insan insan olmalı
0 oy
tarafından
Herkes kendinden sorumlu ve kendine yakıştığını gibi davranır. 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Karsindakiler insansa kiymetlisin ama karşındaki varlık ise sende bir değerin yok
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Masrafı bilmem de dişli olanın kıymeti var o kesin .
tarafından
Aynen öyle iki gündür eşime köpekk çekiyorum kuyruk oldu
(501 puan) tarafından
Aynen öyle kendinizi ezdirmeyin
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Bende masrafsız gittim harbiden bedavaya geldim ama cok şükür kıymetim var en azından eşim tarafından,ailesinin verdiği veya vermediği kıymet cokta umrumda değil 
tarafından
Allah huzurunu daim etsin
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Alakası yok canım yaa. Koca karı lafı o. O işler masrafla değil insanın karakteriyle ilgili. Değer vermeyecek olan masraf yaptırsan da vermez. Bende evlenirken masraf etmesinler istedim ama altınlarım yapıldı hala da duruyor hep iyiydik hala da iyiyiz. Evlendikten sonra daha masraflı olduğumu düşünüyorum :)) 
0 oy
(916 puan) tarafından
Vallahi billahi birebir öyle masraf yapılmayan geline hiç gözüyle bakarlar ben doğru düzgün bir şey istemedim yazıklar diye ama asla kadir kıymet bilmezler görümcem eve arabaya kadar aldırdı sonra istediği altınları da aldırdı be herkesin baş tacııııı
tarafından
Eltim de bende beleşe geldik deli oğullarını bize kakaladilar
(916 puan) tarafından
Ahh ahhh başa dönsem neelr yapardım da iştew
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Alakası yok canım bence
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Bence kişiye göre değişir. Eşimin ailesinde tam tersi, görücü usulü evlenen eltim ve ailesi çok şey istemiş. Hala onları kınarlar. Benim ailem hiçbir şey istemedi, ben de istemedim zaten durumları yoktu. Bize daha çok saygı duyuyorlar 
0 oy
tarafından
Yok canım ne alakası var biz 4 senedır beraber yaşıyorduk eşimin evlilik fobisi vardı sanırım bu sene nikahtan geçtık duğun fln yapmadık. Kızımız oldu 45 günlük  valla öz annem bu kadar bakmazdı kırk gün yatak odasına uç dört oğun yemek taşıdılar. Senin dedığın mantıkta ben bedavaya gitmiş olurum :)
0 oy
(770 puan) tarafından
Kader canım ya masrafla bi ilgisi yoktur
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Öyle olmaması lazım ama günümüzde malesef öyle 
0 oy
tarafından
Saf görmüş seni hani sanki evleneyim bununla da sorun yok baskasi almaz beni diye şey etmişsin..

Yok falan demişler yorumlarda ama biraz da öyle hiç bir kadın herseyi yerinde olucak çoğu erkek eziyor insan psikolojisi çok değişik 
tarafından
Beni saf gördüğünü dedi zaten sen çok saf çocuk gibisin bu yüzden seninle evlendim dedi. Kendi de şeytan gibi. Pislik herif o saf cocuksu damarım kurumaya başladı köpekk çekiyorumm mesafeli duruyorum kuyruk oldu arkamda
0 oy
tarafından
Masraflı olan değil kendi değerini bilen kıymetli olur!
0 oy
tarafından
Ben annene katılıyorum mütevazi olmak herkese yaramıo basit görüyorlar en iyisi dişli olcan
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bnce de . Herşeyi isteyen genelde çok kıymetli oluyor ve her dediği oluyor. Gerek yok diyenin üstüne daha çok biniliyor emin ol..nasılsa bişey demiyor diye
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Bende hic bişey istemedim ama onlar kendi yaptı 4 bilezik bir zincir ama kalın zincir 3 tane yüzük küpe falan taktılar başta baya problemlerimiz vardı sonradan herşey rayına oturdu baya kavga ettim çünkü bence masraflı olan değil cevabını veren kıymetli oluyo benim yaşım küçüktü kimseye tek bişey demezdim ilk sene herkes üzerime çok geldi şimdi valla biliyo herkes anında cevap veririm beni actirmamak için kimse bişey demez 
tarafından
En iyisi ben çocuk gibiymisim eşim seni safsin diye aldım diyor ama kendisi de ailesi de şeytan parmaklarinda rahat dondermek için aldıkları kesin. Bende artık dişli oluyorum eşim bana vurup bagirdiginda ben daha çok bağırıyorum sus diye yalvariyor üstüne atladim bı keresinde. Kaç gündür soğuk duruyorum kuyruk oldu arkamda böylesi yarıyor demekki ***** gibi her şeyi unutup yine yüzüne gülmem inşallah. R
0 oy
(402 puan) tarafından
Söz yaptılar Nisan istemedim bizde nişanlar ağır olur gelinin iğneden ipliğine herşeyi gelir salona çok alışveriş yapılır çok altın alınır senin gibi huzurum olsun diye istemedim masraf olmasın dedim sonuç ne biliyo musun kaynanam sağolsun zahmet edip bı namazlık bile koymamisti ceyizime geline çeyiz diye iki minik hurç getirdi iki gömlek bı pantolon yine. Bişey olmaz dedim ben kimseye muhtaç değilim koymasın onun ayıbı iki eltim var ikisine yaptığı çeyizi anlatıyor utanmadan bı kaynım daha bekâr bakalım ona ne yapacak :)) hiç umrumda değil gelinleri daha yemek yapmayı bilmezler çok şükür evimde her işimi kendim yaparım muhtaç olmam çocuğuma karıştırmam.. ister kıymet versin ister vermesin umrumda değil
tarafından
Bende öyle parasını verdiler gittim kendim gezdim buldum çeyizzlerimk aldım ailesi de oglu da parasini verdi biz baktik mobilyadan çeyizlik her deye varaana kadar sorsan hastayim derler ama şeker hastası diye gelmemis kaynana çeyiz bakmaha ama gel gör ki sağlam insan bile onun kadar dengesiz ve sagliksiztbeslenmkylr işine geldiği gibibtherkes

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 216 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 114 göst.
+2 oy
51 cevap 1,183 göst.
+1 oy
41 cevap 924 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asikar (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler