+1 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bence bu söz çok doğru 

Dün komşumdaydım süpürge açıktı yandı bozuldu sonra süpürgenin çöpleri dökülünce rica etti benimkini getirdim süpürdü geri aldım demin aradı süpürgeni versene evi süpüreyim dedi arkadaş yüz verincede astarını istiyorlar cidden hayır ufak birşey olsa vereyim ama alışkanlık haline getirebilecek bir insan birşey vereyim arkasından devamını istiyor ama ben vermiyorum işte bu yüzden mesafeli komşuluğu seviyorum ve telefonda isteyince süpürgemin filtresinde sorun var diyip yalan söylemek zorunda kaldım mecbur bırakıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(9,652 puan) tarafından

En İyi Cevap
Devamida elini versen kolunu kurtaman ile dogrulugunda zirve söz +++
tarafından
Aynen öyle acil birşey olsa zaten veriyorum ama süpürgeyi sürekli veremem bozulursa parçaları çok pahalı
(9,652 puan) tarafından
Bisey olsa yaptırmaz 40 dereden su getirirler birde amannn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu arada bugünde verirsem kendisininkini yaptırana kadar her gün ister ve eşim kızar bana 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Soruyu gördüm direk okumdan cevap vercem tabiki doğru kayınbabam var kaynanam yok kayinbaba değil akbaba mübarek 6 senedir tanıyorum eşimi 4 senelik evliyiz bu temmuzda 11 cocugu var 9 oğlan 2 kiz 1 vefat 8 oğlan gel görki herseyi bizden ister yapariz tabi sonra baktım bizden aldığını başkalarına verip gecindiriyor dedim mal mıyız biz ya birde eşimin hakkı vardi vermediler ev alcaktim 2 cocukla simdi kirada 8 bin vermek zorunda kalmam Allah belalarını versin inşallah yani yüz verdikçe tepene de binerler astarda isterler 
tarafından
Haklısın Allah bildiği gibi yapsın
0 oy
(13,901 puan) tarafından
tünaydın beybi 

en doğrusunu yapmışsın devamli isterdı belli 
tarafından
Aynen kuzum nasılsın
(13,901 puan) tarafından
sağ olasın burnum kapalı iştahım açıldı şükür bulantı geçtı
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Yüz verince astarini istiyorlar doğru ama komşu da komşunun külüne muhtaçtır. Yani ben olsam ne kadar da istemesem verirdim makinemi ki verdim de daha önce. Yarın öbür gün benim de bir esyam bozulunca mecbur kalırsam isteyebilim diye. 
tarafından
Canım bu tabak çanak sandalye bu tarz ufak şeyler olsa tamam vereyim ama ev aletleri bozulabilecek birşey komşu komşunun külüne muhtaçtır diye o zaman evde ne isterlerse verelim mi ona da karşıyım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 507 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,144 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 889 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,106 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu

412,247 soru

12,409,931 cevap

44,792 kullanıcı

Kategoriler

...