Çok.sukur canım dolabımdan asla ama asla eksiltmeyeceğim,cenabı hakkın sonsuz nimetlerinden bitanesi..ağrı kesici boğaz iltihabı ateş düşürücü aklına ne gelirse..birazdan resim ekleyeceğim inşallah faydalarına oradan da bakabilirsin.insalllah birine faydam dokunursa ne mutlu.kizim.6 aylık ne ettiysem hırıltılısi burun akıntısı öksürüğü geçmedi ilaç verme taraftarı deilim.ama korkumdan götürdüm tabiki doktor antibiyotikler başladı hiç biri hiriltiyi kesmedi haaala ufak ufak öksürüğü hiriltisi vardı daha çok bitkisel şeylere odaklı biriyim.arastirdim hemen udi hindi ile tanıştım.tabiki aldığın yerde çok önemli.elhamdulillah ne hırıltı ne burun akintsi ne öksürük bitanesi kalmadı. kullanma usulü var.ilk turda kullandım. 10 de bir 3 gün ara veriyorsun..40 gunlukten sonrası kullaniyo bebklerde ama dediğim gibi güvenilir bi yer olacak.sevkul diye bı Instagram adresi var oradan temin edebilirsin mutlaka bak kesinlikle güvenilir.ben sürekli oradan alışveriş yaparım.biraz uzun oldu kusura bakma.kendim detaycı olduğumdan öyle de anlatmak istedim..birine şifa olursa bu bilgiler ne mutlu bana.hayirli geceler