0 oy
1,204 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Kızlar eşimle daha yeni boşandık 1 ay olmamıştır bile eşim hemen evlenebilir mi bana evlendim diyor nikah fotolarını gösterdi kinada yapmış bu doğru olabilir mi

34 Cevaplar

0 oy
(3,163 puan) tarafından
Sana foto atmasındaki mana ne Canım? Böyle bir adamdan kurtulduguna yat kalk dua et 
-Reklam-
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Evet erkek evlenebiliyor kanunen bir sıkıntı yok. Ama sunusorayım bosandıktan sonra bir 15 20 vun sonra gidip imza atıyorsunuz adliyede. Onu attınız mı
0 oy
(265 puan) tarafından
İyi niyetli bulmadım boşanmış biri niye nispet yapar gibi gösterirki bunları.daha çok acı cek diye mi.valla bacm aklını başına al.hic psikolojini bozma.imtihan dünyasındayiz.hersey biz insanlar için.duayı elden bırakma.Rabbim senn için ne kapı açar bilinmez.ama yıkılma hemen.b3lkide karşı taraf hepten yıkıl iyi olma diye yapıyor kimbilir.ayrica yoksay artık.sana zararı olanları hayatından uzaklaştır.
0 oy
(520 puan) tarafından
Kadın psikolojisi ve erkek psikolojisi aynı değildir. Kadınlar acıyı hemen kabullenip bu durumu yaşar erkek ise reddedip birsey yokmuş gibi hayatına devam eder. Kadin o andan itibaren acısını yaşadığı için zamanla bunu unutur ama erkeğin sonradan aklına dank edecektir. 

Sen acını unuttuğunda eski esin bu durumla daha yeni yeni yüzleşmeye başlayacaktır 
0 oy
tarafından
Sen tedavi oldun mu ?
(726 puan) tarafından
Olmadım bitik durumdayım psikolojim hepten alt üst oldu çok mutsuzum hiç bir şeyden keyif almıyorum insanları fazla dinlemek istemiyorum çok kötü durumdayım psikiyatriye gitmek istiyorum ama bazıları diyor daha kötü olursun
tarafından
O bazıları çok biliyor.
Senin tedavi olman lazım çocuklarından vazgeçtin.
0 oy
tarafından
Erkek evlenebilir ama kadının 300 gün beklemesi gerekiyor
0 oy
(10,832 puan) tarafından
Evlensin sana ne ki 
0 oy
(13,394 puan) tarafından
Hala niye eşim dıosun ki boşanmışsın olmuş bitmiş boşver önüne bak
0 oy
(29,434 puan) tarafından

Kurtulmussun boş ver

0 oy
(7,780 puan) tarafından
Erkek ertesi gün evlenir ama kadın için bi dört buçuk ay bekleme süresi var.
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Sen ne diyosun beee. Boşanan erkekse eğer harem bile kurar. 

Ama biz kadınlar aptalız,boşansak bile yıllarca yok kocamın kokusu, yok kocamın  sevdiği yemek, yok kocamın sevdiği renk, yok bilmem ne deyip olur olmaz zırlamaktan ibaretiz. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu dünya... 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Erkekler hemen evlenebiliyor ama kadınların bekleme süresi var hamilelik riskine karşı hadi kızım yapma öyle
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Resmi değil dini nikah yapıyorlar şimdi böyle durumlarda ama evlenirse evlensin boşanmışsın halâ eşim diyorsun. Allah akıl fikir versin 
0 oy
(66 puan) tarafından
Evlenebilir canım kadınlara evlenme hakkı yok 9 ay falan onu da mahkemeye dilekçe verip evlenebiliyosun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 555 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisan89 (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,288 göst.
3 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ftmh (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muhammedumit (43 puan) tarafından soruldu

411,590 soru

12,390,418 cevap

43,755 kullanıcı

Kategoriler

...