+1 oy
1,434 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

bu önceki feracemdi 2 yıldır bunu giyiyorum kolları dantelli falan . Her gün siyah giymekten bıktım kızlar önemli olan vücut hatlarının belli olmamasi diye düşünüyorum. Renkli biseyler baktım ve bunu aldım 

image

image

image

Rengi en alttaki gibi bordo tarzı . Nasıl . Üstümde çok şık duruyor 

46 Cevaplar

+6 oy
(7,374 puan) tarafından
Evet vücut hatlarının belli olmaması gerekiyo ama dikkatte çekmemesi gerekiyo bide ben gerçekten feracede sadece siyah veya lacivert rengi severim o yüzden beğenemedim k.b
tarafından
Senin fikrin canm yazın sıcağında ben siyahla dayanamıyorum . Haklısın dikkat cekmemeli ama ben siyah ve lacivert sürekli kullandığım için artık sıkıldım farklı renkler denemek istiyorum
(20,639 puan) tarafından
Çok doğru +++
tarafından
Hah burda da çıktı bir tane Daha 4 4 lük müslüman Allah bilir kendisi nasıl giyiniyor neymiş dikkat çekiyormuş bu kadar biliyorsunuz git evinde otur hiç çıkma o zaman
tarafından
Canm lütfen herkesin fikrine saygı duyalim .
(7,374 puan) tarafından
Neyse ki gamze beni anladığını düşünüyorum kötülüğüne bisey söylemiyorum asla ben seni uyarmakla mükellefim sadece bu
(20,639 puan) tarafından
Kadın ne demişte muhalefet olup bilip bilmeden müslümanlğına laf edebiliyosun senin ne haddine ya?
tarafından
Anlıyorum seni tabiki canm . Haklsin sen de ben sadece sadeliği sevmiyorum diye biraz taşlı giyinmek istedim
(7,374 puan) tarafından
Bırak cano şuna yazma ya kendimizi bu haddini bilmeze mi açıklıycaz bide yazsın yazsın dursun orda
(20,639 puan) tarafından
Aynen canım değmez :*
tarafından
Ne halimiz varsa görün körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş sizin araniz hadi by
(20,639 puan) tarafından
He he bay
-Reklam-
+2 oy
(3,685 puan) tarafından
Seni tenzih ederk söylüyorum feracenin de suyu çıktı. Ferace dikkat çekmemek için giyilir dantelli süslü püslü olmaz aslında da bu da modanın azizliğine uğradı ne yazık ki. Ben sade düz bol ferace arıyorum kaç aydır bulamıyorum galiba garip olan benim isteklerim. Güle güle giyin ama rengi ve modeli çok iddialı 
(3,685 puan) tarafından
Bi tane sipariş verdim eğer beğenirsem yazarım sana balım
(179 puan) tarafından
İstanbul'da isen bizim burda düz kesim bol Mevlana her model var. İnsta da kullanmıyorum ki bildiğim yerleri sana atardım
(3,685 puan) tarafından
Sizin ora neresi ben pendik te oturuyorum
(748 puan) tarafından
Canm linkteki daha hoş ve gunluk kullanima uygun .senin aldigin ferace aslinda abaya tarzı agir ve dügunde dıs giyim.olarak giyilebilir .gunlük kullanim icon maddiyatin el veriyorsa linlteki cok iyi bnce
tarafından
Linkteki çok uygun canm ons maddiyatim el verir
+1 oy
tarafından
Pembenin siyahını kaynanamla anama aldım gamzos daha spor modeller var
tarafından
Ya spor modeller yakışmadı ben ağır modeller seviyorum . Niye moralimi bozuyonuz ya :(
tarafından
Hoşuna gittiyse güzel ben çok beğenerek aldım anam genç bu arada

Ferace giysem bende giyerim ama spor bakabilirsin hoşuna gittiysa niye moralini bozuyon
tarafından
Kız ne bileyim çoğu kişi beğenmemiş
(840 puan) tarafından
Ugrasma len karıyla ☺️☺️jdjdjd
tarafından
Haahhqq
+1 oy
(20,639 puan) tarafından
Bence bunlar orta yaş için canım sana olmazki
tarafından
Giydim güzel durdu ama
(20,639 puan) tarafından
Sen beğendiysen güle güle giy o zaman
tarafından
Sağol canım
+1 oy
(3,275 puan) tarafından
Canım bence beğenerek aldığınız bir şeyi buraya atıp nasıl diye sormayın ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin zevki ayrı kimi modeli begenmez kimi rengi beğenmez herkes fikrini söyler hevesin kırılır. Bu arada bence gayet güzel iyi günlerde kullan cnm  
tarafından
Valla haklsin canm ya . Hevesim kırıldı . Ama severek giyicem. Çok beğenerek aldım herkes de çok yakistirfi
0 oy
(881 puan) tarafından
Siyah olana bayıldım diğer ferace de çok güzel beni bi tek püskülleri rahatsız etti harici rengi çok tatlı güle güle giy canım siyah feraceyi nerden almıştın ☺️☺️
tarafından
Sağol cnm benim Diyarbakır'dan mağazadan almıştım
0 oy
tarafından
Ben beğenmedim cnm ya sen beğenmişsin güle güle giy
tarafından
Sağol canım
0 oy
(4,386 puan) tarafından
hayirli olsun. umarim bende boyle giyinirim en kisa zaman da
tarafından
İnşallah cnm ❤️
0 oy
tarafından

Çok güzel canım güzel günlerde kullan <3

tarafından
Sağol canım benim ❤️
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Hic anlamam ama rengi güzelmiş 
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(732 puan) tarafından
Siyahı nerden aldın canım güle güle giy 
tarafından
Diyarbakır'dan canm ❤️
(732 puan) tarafından
Biliyorum canım bende Diyarbakır dayım neresinden:)
tarafından
Sağlık ocağından almıştım cnm ama 2 yıl önce gelin çeyizine .
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Siyah olanida çok güzel miş renkli olanın rengini beğenmedim bir çok dikkat çekici, çok bol duruyor birde
tarafından
Yok cnm üstümde çok bol değil sağol cnm
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Evet çok güzelmis canm
tarafından
Sağol canım benim ❤️
(22,059 puan) tarafından
Aldırış etme yorumlara ❣
tarafından
Sağol cnm benim ❤️ biraz soğudum desem yalan olmaz :)
0 oy
tarafından

Kız bu ne otrişli :D çok iddali ve dikkat çekici. Düz bir tunik pantolon giysem bundan daha az dikkat çekerdi bence.

Hem nasıl yikayacaksin otrişler yıkanınca kötü olmaz mı?

Ayrıca kaç yaşındasın ki. Rengi ve modeli olgun duruyor ben beğenmedim sorduğun için söylüyorum 

tarafından
Canm kuru temizlemeye veriliyor sadece .
tarafından
22 yaş için çok olgun degilmi sence renk ve model
tarafından
Bilmiyorum ki canm giyince öyle durmadı
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Ben kapali degilim ama agir duruyo sanki kac yasindaydin☺sen begendikten snra gule gile giy vnm
tarafından
Canm üstümde öyle durmadı 22
(14,139 puan) tarafından
Olabilir cnm resimde agir geldi biraz bana sen begenmissin ya gerisi bos☺
tarafından
Sağol canım benim ❤️
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Annemde var aynısı güzel ama sana gidermi bilmiyorum bende yeni aldım düz siyah kaça aldın canm 
tarafından
Valla cnm üstümde çok şık durdu yani kibar . 22 yaşındayım .
(1,602 puan) tarafından
Yasin çok genç kuzum ama sen beğenmissn almışsın hayırlı olsun fiyatı ne
tarafından
Sağol canm üstümde şık durdu yakıştı . 650 TL canm
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Siyah olan çok güzel digerini begenemedim ferace gibi değilde abaya gibi duruyor çok süslü 
tarafından
Sağol canım benim ❤️ evet biraz abartı duruyor haklsn
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Me giysem derdi olmuyo,giy çık misss 

Bi ben giyemorum şu feraceleri :angel:

tarafından
İnan oluyor cnm :) sürekli altına ne giyicem diye de düşünüyorum
0 oy
(10,834 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Siyahına bayildim çok güzelmiş yeni aldığında bu sezon moda sanki rengi güzel değil gibi bebe mavisi mi alsaydin acaba ben bu modelin başka renklerini gördüm çok hoştu 

Bende geçen gün sultanbeyligine gittim ferace almak için girdiğim her mağazaya renkli takdir tuşsuz Bi model istiyorum dedim 20 mağazaya girdik beğenmedim en son Bi tane modele aşık oldum ve aldım balon kol çok güzel hayırlı olsun 

tarafından
Sağol cnm benim sana da hayırlı olsun güzel günlerde kullan . Mavisi yoktu canm siyah ve lacivert vardı
tarafından
Foto atarmsn cnm bende arıyorum öyle yaa :)/
(10,834 puan) tarafından
Ben mi foto atayım canım yoruma ekliyorum
tarafından
Evet cnm sana zahmet olmazsa atarmsn :)
(10,834 puan) tarafından
Kız 3 saat önce çok uğraştım ekleyemedim şimdi oldu ekledim bakabilirsin yorumuma
0 oy
tarafından
Siyahi çok buyuksuymus bu biraz daha şeker ama rengi konusunda emin olamadım canlı canlı görmeden iddialı demek doğru olmaz pastel pembeler çokta dikkat çekici olmuyor yani uzerimizde bol.duran bir kıyafetin de rengine bakanda sorun vardır herhalde 
tarafından
Valla bilmiyorum canm tamam renk dikkat çekici ama vücut hatlarimi göstermiyor isteyen istediği kadar baksın bişey göremedkten sonra

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 612 göst.
13 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esina11 (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 774 göst.
28 Nisan 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 770 göst.
26 Nisan 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,603 soru

12,391,062 cevap

43,794 kullanıcı

Kategoriler

...