0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar 31 haftalık hamileyim ve köyde yaşıyorum neyse su alıyoruz 20 kilo bidonda kaynanam ve kayınpederi git getir diyor bende getiremiyorum ne yapmalıyım gstirmesem dünyanın lafını söylüyorlar ne yapıp ben ya eşim de evde değil şehir dışında 

33 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Hamilesin o kadar ağır kaldırma normal değil sakim yapma 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sancilaniyorum de canım yapma
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Sakin kaldırma 
0 oy
tarafından
Aklınada getirme. Bırak susuz kalsınlar. Ölmezler.
0 oy
(90 puan) tarafından
Bu ne ya ay çok sinir oldum söylesene yoksa hep ezerler seni ayıp yani az önce kaynanam aradı eşimi sarmaya yardıma gelsin diye eşim annesine hayır dedi yapamaz o yani eşinde destek çıkması lazim
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Taşıma tasiyamiyom de ya. Kaynatan taşısın erkek adam. Az yesinlerde kendilerine beslek tutsunlar 
0 oy
tarafından
Valla aldığın yerdeki adama söyle. Böyle böyle tasiyamiyorum biri var mı bana yardıma decek de. ya da taksiyle götür rezil ederdim bn olsam. Bana zorla tasittiriyorlsr diye
(597 puan) tarafından
Hahahah bende rezil ederdim)))
0 oy
(658 puan) tarafından
Vicdanları yok mu ya  boş ver senin bebeğin dha önemli 
0 oy
(57 puan) tarafından
İaterlerse sabaha kadar konuşsunlar hiç birşey karnımdaki bebegimden önemli olamaz 
0 oy
tarafından
Sabaha kadar havlasınlar yerinde olsam dinlemezdim
0 oy
tarafından
Sene olmuş 2022 bu andavallar hala gelinlik bekliyor 50 yıl öncesi gibi Bi insan vijdansizsa hersey beklenir getirme ya napacaklar senimi kovacaklar
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Kayınpederı adam degılmı biye gidip o almıyo. Alamam desene. Bebegıne bısey olursa sen yanarsın onlar gene bidon pesıne duser. Ke dı hakkını sen savun. 1 kere 2 kere kavga eder susarlar. 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Saçmalamasınlar. Ne laf ederse etsinler sakın elini sürme. Doğmamış bebeğe yazık ya. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,768 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 155 göst.
+1 oy
32 cevap 417 göst.
+1 oy
6 cevap 156 göst.

410,163 soru

12,333,426 cevap