0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Selam kızlar

Doğum hediyesi olarak ne istemiştiniz ben ne istesem bilemedim

19 Cevaplar

+1 oy
(4,850 puan) tarafından
Soran olmadi
(1,726 puan) tarafından
Aynen ne soran oldu ne alan
(3,097 puan) tarafından
Kız aynı ben ya bu banada sormadılar almadılar
(4,850 puan) tarafından
Bir tek benim annem ve babam ilk doğumda alamadık diye gidip zincir almışlar ikinci doğumda hem bana hem ablama ama kimse.sormadi birşey istermisin diye ne eşim nede onların tarafi
(3,097 puan) tarafından
Benimde öyle oldu canım bı çiçek bile almadilar
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Araba istedim ♥️
0 oy
(913 puan) tarafından
Valla zor geçiniyoruz zaten bişey isteyip iyice zora sokmak istemem adamı kendi alirsa alır 
0 oy
tarafından
Benim hiç doğum hediyesini gözüm görmüyordu hatta öyle bişey olduğunu bile bilmiyordm baya zoraki sezaryen oldum tedavi için eşimde sağolsun çeyrek bileklik birde beş taş almıştı hiç almasa olurdu şimdi ikinciye hamileyim halada beklemiyorum sağ selamet doğsun birlikte olalım yeter diyorum 
0 oy
(634 puan) tarafından
Istemm gönlünden  ne koparsa onu alsin
0 oy
(13,927 puan) tarafından

Ben çok şey istedim de saksı çiçeği almış  :)

Anneler günü bayram hepsi arka arkayaydi bi bileklik gibi günlük zarif bisi demiştim ama malum ekonomi üstüne düşmedim çünkü sürekli Takı takan gezen biri değilim bayramdan bayrama

(63 puan) tarafından
Kız sana saksı çiçeği alınmış bana hiç çiçek ya da hediye almadı eşim
(13,927 puan) tarafından
Hadi ya düşünememistir belki kız
(63 puan) tarafından
Kız istedim yine almadı sokağa çıkma yasağı vardı
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Burma yüzük aldırdım çok güzel duruyor 
0 oy
tarafından
3umuzun ismi yazılı kolye aldı eşim gümüş ama Gold renkte herkese altın dedim 
(226 puan) tarafından
Hahahha ya hiç gulecegim Allah iyiliğini versin :)
tarafından
Hahahahah napiyim bacım bizim düğünde kaynım bi kizla tanışmış o da çıktı ortalığa evlencem diye bize de bilezik takmıştı o bi de gelin arabası kiraladı çok para attı falan derken ben hamile kaldım eşim 50 grlik bilezik alcakti sonra evdekilerin aynısından alıyım dedi sonra baktı işin içinden cikamiyo bende kolye yaptır bileziğin var tugramda var bi ince kolyem yok isimli kolye yaptır dedim baktım yine olmuyo dedim gümüş al Gold olsun herkes de altın bilsin dedim napiyim biseyleri eksik yapsa kardeşi neler yaptı da abisi abi olarak yapmadı derler pislik bi sulaleye düştüm hep dedikodu yapiyolar birbirlerinin arkasından
(226 puan) tarafından
Ah ah keşke kimse kimseden dogmasa Allah bizi direk indirseydi :) inan aile denen illet kadar bu dünyada insanı günaha sokan psikoloji bozan birşey yok
tarafından
Aynen öyle valla :)
0 oy
(52 puan) tarafından
Birşey istemedim ama eşim kendi hediye almıştı baget yüzük 
0 oy
(597 puan) tarafından
Küpe aldiricam daha alamadik iki oğlum var
0 oy
tarafından
Ben bisey istemedim durmumuz da öyle cok bisey alicak kadar degilri zaten  eşimin bi parasi vardi 14 bin falan onunla 4 çeyrekli bileklik yaptirdi
0 oy
tarafından
Birşey istemedim. İsteyince ne anlamı varki. Eşim kendisi düşünüp telefon almisti
0 oy
tarafından
Valla 3 doğum yaptım hiç birşey görmedim bir çiçek bile almadı öyle şeyleri pek düşünmez bende pek umursamam 
(63 puan) tarafından
Dedim istedim almadı pandemi sokağa çıkma yasağı vardı yine de önce ya da sonra alabilirdi ya da internetten bişe alabilir di hediye olarak almadı istedim yine almadı kaynanm ne gerek var dedi eşim alacaksa da almadı gerçi almayı da istemiyordi ama
(2,220 puan) tarafından
Anladım canım düşüncesizlik  etmiş ne diyeyim
(63 puan) tarafından
Aynen cnm ama 2 aydır hediye alıyor ilgili bnde şaşırdım 2 aydır 3 yıldır Supriz yapmayan şimdi Supriz yapıyor
(2,220 puan) tarafından
Canım o zaman kaynanan karisti demişsin ondan alamamis  olabilir  şimdi kendi halinde  ise gönüllü alıyordur durumu yoktu desem 40-50 TL di çiçekler geçen sene çiçek sepetinde o zamanlar 2 paket sigara parası kadardi  hani bulunurdu kaynananin etkisinde kalmış olabilir şimdi karismiyorsa kendi gönüllü alıyordur etkilenmiş olabilir o dönem
(63 puan) tarafından
Alacaktı Kaynanam çok karıştı cnm
0 oy
(4,901 puan) tarafından
Kızımda 26 gr ozel yapım altın bıleklık ve cıcek yaptırmıştı esım. İstemedım birsey sürpriz oldu. Oglumda tugralı kolye aldı
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Eşimden beğendiğim bi bileklik vardi altin çok güzeldi ama almak nasip olmadı malesef başka birseyde istemedim
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ben istemedim ama eşim çiçek ve yüzük almıştı sağolsun. Anneler dogum hediyesi istiyorlarsa babanında istemek hakkı :D
(2,220 puan) tarafından
Kız onlar mı doğuruyor sanki kaç dikiş attılar tabi azıcık özen gösterip simartsinlar birde eşinin ve kendi bebeğini dünyaya getiriyorsun parasal olarak değerinin önemi yok bence alınan hediyenin ama manevi olarak önemli hatıra sonuçta dersin bak çocuğum ilerde büyünce baban sana doğum yapınca bana bunu almıştı dersin sen dünyaya geldin diye benim fikrim o yönde :) bu arada aslında öyle dedim de bende eşime zibinin üzerinde baba ve altında bebeğin ağzından yazılı gibi güzel sözler yazan zıbın almıştım babama minik mucizesi den not diye annemi sevdiğin benim babam olduğun vs gibi devam ediyor sözler eşim çok sevinmişti yazıyı okuyunca duygulanmisti şimdi arada bebeğim giyiyor hatıra olarak saklarım büyük ihtimal
0 oy
(63 puan) tarafından
Bana kimse sormadı hediyeyi bırak sinir etmeseler ona razıydım 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Altın küpe ,sonra saat aldı eşim aslında 22 ayar künye alacakmış ben günlük takmıyorum öyle şeyler o yüzden ufak halka küpe istedim küpeyi az buldu fiyat olarak daha büyük birşey almak istiyordum dedi birde saat hediye aldı doğumdan çıkıp servise odaya  gelincede çiçek geldi çiçek sepetinden sipariş vermiş 
0 oy
(513 puan) tarafından
valla canim ben esimden bekledim ama o donem parasal sıkıntımız vardı ama sonradan camasir kurutma makinasi aldi. boyle isini kolaylastiracak seyler isteyebilirsin. robot supurge gibi.. :)

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 761 göst.
27 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu

412,587 soru

12,421,765 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...