0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar derin dondurucu uzun zamandır aklımda kullananlar var mı? Aylık faturaya ne kadar yansıtıyor? uygun olarak ürün bulduğumda buzluğa koyuyorum bana yetmemeye başladı ekmek vs kendim yapıp koyduğumda hemen dolar 3 çekmeceli olan buzdolabının altında olan modelden kullanıyorum. Evde 2 odalı nereye koyayım bilmiyorum mutfakta da yer yok hani koridor olur mu öyle 

8 Cevaplar

0 oy
(15,521 puan) tarafından
Benim derin dondurucum koridorda duruyor. 7 çekmeceli. Alali 3 sene oldu. Faturayi fazla etkilemiyor. Evde olmadiğimiz dönemler oldu. Sadece derin dondurucu çalişiyordu. 23 lira fatura gelmişti. Tabi şimdi herşey zamlandi. Faturaya en fazla 50 lira yansir. 
(30 puan) tarafından
Markası nedir birde karlanma oluyor mu? Elektrik kesilse kaç saat bozulmadan durur içindeki ürünler
(15,521 puan) tarafından
Profilo canim. Benimki no frost değil. Hafiften karlanma yapiyor ama 3 yildir çözdürmedim buzunu. Bu sene ancak çözdürürüm. Elektrik kesintisinde 12 saat olmasi lazim canim süresi.
-Reklam-
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Biraz fark ediyor Cnm anneme almıştık içi azaldıkça buzluğa ekledik dondurcuyu iptal ettik yaz geldi şimdi yine çalıştırır kurbanla beraber. Şimdi bide elektrik tasarrufu olanlar a+++ vs istersen hangi marka ise müşteri hizmetleri ara bilgi verirler belki
(30 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ortalama ne kadar yansır 50 tl gibi mi
(6,858 puan) tarafından
Yani enerji tasarrufuna göre değişir makinelerde a+++ fln olanlar daha az yakar A+ daha çok yakar ama kiyaslarsin artık calistirinca eski faturana göre :)
0 oy
tarafından
canım öyle fazla kullanmıyorsun zaten. Yeni alış veriş yaptığın zaman doldurursun. Sonra buz dolabı seyrelince oraya yığarsın.  Ama çok işine yarar.
(30 puan) tarafından
Öyle haklısınız ama kurabiye börek gibi pratik olarak hazırlarım durur diyordum şuanda kullandığım buzluğun altına saklama kabı çok kaba oluyor sığmıyor da
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Annemin var 7 çekmeceli hep açık mesela yaylaya gitti zaman o çalışıyor 50 filan geliyor artik
0 oy
tarafından
Koridor olur üstüne bişey ötersin masa gibi durur da faturayı baya etkiliyo ya 
0 oy
tarafından
Kaynanamın 18 yıllık derin dondurucusu bozuldu dün bizde eşimle alicaz bir tane benimki iyi ama küçük gelir ona bende büyük bişey arıyorum bulunca alicaz
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Kaynana min var bosh un onlara fatura birazcık çok geliyo bize gore
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Bu piyasa ile 50 TL yansır en fazla ama çok çözüm oluyor. Şuan biri derin dondurucu ikisi buzdolabı 3 tane dolap çalışıyor annemde fatura gelmedi biz de merak ediyoruz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alisimm (2,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
27 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu

407,037 soru

12,216,403 cevap

36,806 kullanıcı

...