0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından
Bu ne şimdi anlamadım annemdeyiz bebegım ben hariç herkese gidiyor bana gelme zamanı karnı acıkınca sanki mecburi:) huyunu değişti acaba.

4 Cevaplar

0 oy
(2,719 puan) tarafından
Kızım hep öyleydi herkese gidiyor 3 yaşinda hala insanlarla çok samimi herkesle kanka anneme herhalde biraksam 3 4 gün beni aramız bile :D afsggs
-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından
Ya sanırım sürekli bizimle oldukları için değişiklik istiyorlar. Benim oğlum bi ay öncesine kadar insan görünce ağlardı şimdi başka insanlarla vakit geçirmeyi çok seviyo. Bana çok bağlı olmasına alıştığım için ne yalan söyleyeyim ilk başta biraz üzüldüm artık büyüdü benden uzaklaştı diye ama öbür türlü de çok zor oluyodu benim için böyle daha kolayıma geldi 
(9,234 puan) tarafından
Ewet aglardı önceden birini görünce
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Ya ben ne yapim benim kızımda iki yaşında herkesin ismini söyler abisine abiş bile der ama anne demiyor bütün herkes uğraşıyor anne desin diye yok oyun oynarken anne diyor ama o da arkamdan yani bana değil 

Senin ki de değişik ortam ondandır alışır tekrar inşaAllah 
(2,396 puan) tarafından
Ahh etmemiş ama gülme komşuna gelir başına diye boşa dememişler bize komik gelir ama başımıza da geliyor işte canları sağolsun çocuklarımızın
(1,339 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım olsun canlari sağolsun onlar için ana da oluruz baba da yeri gelir abla da oluruz şimdi 3 yaşında anneciğim anneciğim diye peşimde dolanıyor
(2,396 puan) tarafından
Oyy MaşaAllah benimki iki yaşında inşaAllah en kısa zamanda o da bana anneciğim der
(1,339 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah önceden çok ozenirdim böyle şimdi çok şükür bidir bidir peşimde Allah'ım kimseyi ne evlatla ne de evlatsizlikla sinamasin canım hepimizin evlatlarını Salih Saliha evlatlardan eylesin
(2,396 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşaAllah
Allah razı olsun
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Benim kziimda kimseye gitmez çok bende istemiyorum çok 
(9,234 puan) tarafından
Arada vallahi uyu oluyor da benim ki abarttı
(2,518 puan) tarafından
Gece de mi istemiyo uyutmak için öyle nasıl yapiyorsun
(9,234 puan) tarafından
Hayır canım okadar degıl benden başkası yedıremez uyutamaz o işlerde beni istiyo.baskasından kacıyo

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 569 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 340 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 287 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 963 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,463 soru

24,415,279 cevap

351,215 kullanıcı

...