0 oy
2,362 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Ne kavga ne gürültü eşim salonda uyuya kalmış bende gece kalktım yatağına götürdüm telefonu aldım elime bi uygulama indirmiş bir suru kadınla konuşmuş hemde defalarca 1 hafta önce 6 gün önce 5 saat önce c İnsel organını atmış onlara. Aldım bu ne dedim özür dilerim diyor. Kavga ettim tokat attım kaynanam eltim kayinım  hepsi duydu 2 tane bebeğim var küçük olan 2 aylık allahim kafayı yiycem 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de namussuz yengem olacak kadın bile demek istemiyorum pislik kardeismi aldatmış üç gündür ne uyku uyuyabliiyiruz ne doğru dürüst yemek yiyebiliyiruz şuan seni anlıyorum çok zor öyle pislikleri hayatından s.kitredip atacaksın 
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim eşimde zamanında yakalamıştımm defalarca benden.ben yukarıda annesigille otururken o aşağıda kızlarla yazisiyordu sonrası zaten evlilgimiz devam etmedi ayrdikk

Rabbim yolundan sasirtsin birdaha byle seylerle karşı karşıya getirmesin seni inşallah Allah'ına sığın ondan başka kimsemiz yok ❤️
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Hadım etcen böylelerini ya 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Al şeyini kes yedir telefonuda bitarafına monte et 
0 oy
(618 puan) tarafından
Cnm seninki ne ki benimkine baklava yapmış yediremeden boğazlarına dizdim ama ne sonuç olarak iki çocuk ailem kabul etmedi tek geleceksin dedi susup oturdum da gelse içime sor Allah yardimcin olsun 
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Ters çevirip sokacaksın diri diri resimleri al zina davası aç 
0 oy
(90 puan) tarafından
Allah onunda ailesinin de sana o cümleyi kuran kadın olacak kaynananın da bin belasını versin, ne ahlak ne namus kalmamış pislik herif, sen bu lohusa halinle kim bilir nelerle boğuşurken o pislik uckurunun peşinde. Ailene gidemiyorsun gitme onu kov evden ve herkese de rezil et. İt gibi sana da çocuklara da bakmak zorunda, kal evinde o defolup çok ahlaklı anasının yanına gitsin 
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Şerefiz karaktersiz...
0 oy
(711 puan) tarafından
Özür dileyince geciyormuymus herşey  .Allah'ım sen koru kimsenin başına verme kimsenin yuvasını yıkma yarebbim rabbim sana da kolaylık versin bacim çok zor bı durum ama affetme rezil et onu ailesine karşı oğullarının ne b.ok yediğini bilsinler 
0 oy
tarafından
Bacım hemen ekran kaydı falan alsaydın elinde delil bulundur böyleleri çok güzel yalan söylerler Allah elbet verecek onun cezasını sen Allah'a sığın sürüm sürüm sürünsün inşallah o cinsel organından tutulsun dertlere 
0 oy
tarafından
Canım seninle özelden konuşalım istersen bende bugun aynı postu açtım ve hayatımız aynı 
0 oy
(21 puan) tarafından
Aynı durumdayım canım kabul etmiyor güvenmiyosun diyor annesinin evine gitti boşanmak istiyorum dedi oğlum 5 yasında kızım 8aylık kafayı yiyeceğim 
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Kimse yaşamam bilemez boşan bosan diyenleri dinleme 2 bebeğin var konus burnunu sürt gerekirse 1 2 ay evden uzaklaş ama hemen bosanicam deme bence evet çok çok zor bir durum herkes ay ben olsan başardım vs dicek ama Allah korusun birinin başına gelse bunu dusunemicekler iste
0 oy
(122 puan) tarafından
Benim eşim olacak kişi daha beter üstelik o resim de atmıyor banyoya giriyor chat programlarinda orayı göstererek bayan ariyor canlı olarak bende napacagimi şaşırdım ailesine söyledim ama anlamıyor değişmiyor kavga da etsem aynı saplantı haline gelmiş artık resmen hasta yani 
0 oy
tarafından
Cku kopsun ins gerizekali millette çok meraklıydı onun şeyine sapikkk köpekk 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Allahım yarabbim büyük konuşmak istemiyorum ya. Peki esin yapabilecek biri miydi bunu. Yoksa normal hayatında asla beklemem dediğin biri mi
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Yanlış yapmışsın. Hepsinin ekran görüntüsünü alıp kendine atacaktım sonra da anasına babasina kardeşlerine hepsine gosterecektin ki bir daha yüzü olmayacaktı..
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Nefret ediyorum böyle insanlardan Allahım evlerden ırak kalsın pislikler ya onların ekran görüntüsünü al kendine at mahkemede delil olarak özürmüş birde pislik uçkuruna sahip çıkamicaksan nie evlenirsiniz ki 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 338 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 770 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,256 göst.
+1 oy
31 cevap 1,008 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (762 puan) tarafından soruldu