Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Aldatıldım, Çocuklarla Zor Süreçte Nasıl İlerlemeliyim?
0
oy
334
göst.
4 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Ofofof
(
13
puan)
tarafından
soruldu
Aldatiliyorum dilekceyi verdik mahkeme gününü bekliyoruz cocuklar bende kalicak biri 4 biri 1 yasinda calismiyorum annemde bizle yasiyor maddi olarak o destek saglayacak biraz ama oda cok kazanmiyor borclari var babalarida para yollayacagini söylüyor. Buyuk kizim cok huysuz suan eve gelip gidiyor davayaa kadar ama davadan sonra gidicek farkli sehire cok sık görmeye gelecegini sanmıyorum gitme cocuklarin sana ihtiyaci var diyorum gitcrm diyor triplere girdi sanki aldatilan oymus gibi bir halde . Cok zorlaniyorum evde iki çocukla ne yapicam bilmiyorum meslegim var calisabilirim ama kucuge bakicak kimse yok kucugu ver bana calis sen diyor onuda yapamam goze alamıyorum cocuktan ayri kalmayi ama o aliyor siz olsaniz ne yapardiniz eminim ki evde iki cocukla kaldığımda iyice kafayi yiyeceğim cunku buyuk kizim asiri huysuz hic durmuyor devamli kardesine zaar veriyor nasil basa cikacagim tek basima kucugu babasina verip calissammi diyorum hem maddi acidan hemde kaafamin dagilmasi icin onada dayanamam heralde
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
4 gün
önce
Biranneikibebek
(
34
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklarını asla verme bana kalırsa bende boşama aşamasına gelmiştim geçen sene aldatma değil ama ufak bi mesele yüzünden tartışma sonucu olmuştu çocuklarımı aldım gittim anneme ama asla vermeyi düşünmedim bile eğer annenin bakabilecek gücü varsa 1sene kadar annen baksın sonra kreşe verebilirsin çok zorlanırsan ya da eve çocuk bakıcısı tarzı tanıdığın birisi varsa bakıcıdan daha uygun fiyata geliyor bazısı o şekilde yapabilirsin yarım gün bakıcı yarım gün annen şeklinde ilerleyebilirsin ben o zaman öyle düşünmüştüm çok şükür aramız düzeldi bizim gerek kalmadı ama Allah yardımcın olsun çok zor bir durum senin yerinde olsam ne kadar huysuzda olsa yanımdan ayırmazdım ikinci çocuğuma doğuma gidince eve gitmek için can attım oğlum evde diye sancım ola ola evde onun yanında son anıma kadar bekledim dayanabileceğini sanmıyorum ayrı kalmaya
4 gün
önce
Biranneikibebek
(
34
puan)
tarafından
yorumlandı
Mahkemeden nafakanı isteyeceğini düşünüyorum zaten çocuklara vermek zorunda biraz sık dişini ama çocukları verirsen daha büyük pişmanlık yaşarsın çalışınca kafan dağılır belki ama bu Sefer çocuklardan ayrı kaldığın için daha kötü olursun hemde daha anne kuzusu onlar sana ihtiyaçları var şu an baba ya da yakınları ne kadar bakabilir ki
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 gün
önce
Kubra_87
(
725
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yar ve yardımcın olsun. Evde sabun paketleme gibi işler oluyor onu denesen. Verme bebeğin sana çok ihtiyacı var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
Hayatbosturloo&04
(
1,374
puan)
tarafından
cevaplandı
Verme sakın daha çok küçük sana ihtiyacı var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
Cansuece
(
233
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence de verme çok üzülürsün, onunda algısı açılmış artık seni arar özler. Allah kahretsin böyle adamları ya yüzlerini guldurmesin inşallah. Kanıtın varsa tazminatta ac. En azından rahat edersin bir süre
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
B. Sema
(
540
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim yardımcın olsun. Yüreğine ferahlık versin. Çok zor bir süreç. İnşaAllah sen ve yavruların en az etkilenme ile bu süreci atlatırsınız. Biliyorum şuan kendini güçsüz hissediyorsun ama bu süreçte çok güçlü olmalısın. Sizleri zor durumda bırakmayacak kadar nafaka vermeli. Çalışma konusunu o varlıkla konuşma. Elin karısına yedireceğine size versin adam akıllı para!
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
Yormahayat
(
724
puan)
tarafından
cevaplandı
Olan her zman çocuklara oluyor anne bir dereceye kadar yetebilecek. Çok zor bir süreç bu çocuklar sadece senınde değil babasında bakmak zorunda bu sefer eeee sen baktın bu adam sahada meydanı boş bulacak eee babaya versin kesin o kadınla evlenecek çocuklar onun yanında kalmak zorunda olacak valla senın yerinde olsam boşanmam boşanma meydanı onlara bırakma evet sen onun iğrenç soyadına ihtıyacın yok ama nikahını verme o pislik kadına
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
Kadriyetaycur
(
1,189
puan)
tarafından
cevaplandı
Büyük kızın kaç yaşındaki gidecek başka şehire anlamadım cnm eşin pişman falan değilmi cansel bir aldatmamı annen varmış ona bırak çalış kocan çalışmıyormu o nasıl bakacak pek birşey anlamadım açıkçası
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
Bibercik.
(
272
puan)
tarafından
cevaplandı
Küçüğün biraz daha büyütüp ayrılmayı düşündün mü. Yazık ziyan olmasın çocukların. Sen de mutsuz olursan çocuklarına iyi bakamazsın çalışmazsam mutsuz olurum diyorsun. Çalışsan bebek daha o bakacak kimse yok diyorsun. Allah yardımcın olsun. Ama boşanınca olan çocuklara oluyor ne sana ne eşine hiçbişey olmaz. Hemen mahkemeye taşımasaydın keşke. Anlıyorum çok zor bir durum ama çocukların günahı ne. Onların rıskınj da götürür sağa sola verir kocan. O kadınla evlenip çocuk yapsa seninkiler babasız onlar babalarıyla büyür çok acı bir durum.
4 gün
önce
Ofofof
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Hemen tasimadimki zaten bu 3. Yakalayisim artik devam edememki bu 2 yildir olan birsey yeterince sabrettim zaten
4 gün
önce
Bibercik.
(
272
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı kadınla mı görüşüyor hep.
4 gün
önce
Ofofof
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet iyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 gün
önce
Sedaaa
(
2,233
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok küçük ve sana ihtiyacı var verme babasına annen çalısıyormu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
162
göst.
Bebeğim İçin Dua Ediyor Musunuz? Zor Süreçte Destek Olmak Önemli mi?
2 gün
önce
Aile
kategorisinde
ahsenn13
(
49
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
22
cevap
1,143
göst.
Aldatıldığımı öğrendim, bu zor süreçte ne yapmalıyım?
28 Eylül 2024
Aile
kategorisinde
Glrhrn
(
4
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek_konusmak
0
oy
1
cevap
96
göst.
Yıpranmışlık ve Umutsuzluk: Bu Zor Süreçte Ne Yapmalıyım?
25 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
45
cevap
2,739
göst.