0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar eşim 1 aydır hediye alıyor kavga etmiyoruz çoğu zaman eskisi gibi herşeye kızmıyor anlamadım evlilik yıldönümümuzu hatırlamaz di o güne iş yerinden izin almış çok değişti

Kızlar bu kadar alışık değilim normalde odundur Supriz yapması falan hiç beklemediğim hareketler 3. Yilimiza gireceğiz evliliğimiz de 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,297 puan) tarafından
Yanlış anlama canım da bir haltlar karıştırmadıysa başına saksı düşmüştür ☺☺☺
(63 puan) tarafından
Bnde aynısını diyorum cnm kafana bn gormden saksı mı düştü yoksa diyorum yoksa bu odun yontulmazdi
(3,297 puan) tarafından
Bilemedim canım çıkar elbet kokusu ☺☺ şaka şaka canım rabbim daim etsin  bu fırsat aldır aldırcağını
(63 puan) tarafından
Bugün gittim 3 tane altlı üstlü kıyafet çocuğa kıyafet aldım bunu kullanıyorum cnm hazır fırsat buldum bu arada amin cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gi ne olacak anlamıştır değerini hep böyle olsun inşallah 
(63 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(8,272 puan) tarafından
Kıymetini anlamıştır belki
(63 puan) tarafından
Olabilir de eşim çok odun du hiç hediye Supriz falan bunları yapmazdı 2 aydır ilgili olunca insan şaşırıyor
0 oy
tarafından
Kaçan kovalanır. Çok yüz vermeyede gelmiyorlar. Hemen şımarıyorlar, g.tleri kalkıyor
(63 puan) tarafından
Çok ilgi de iyi deil çok küsmek bağırıp çağırmqk ta iyi deil dediğin gibi cnm
tarafından
Postuma bak. Bende birinden cekiyorum bacim. Bir zamanlar doymazdim sevmeye
(63 puan) tarafından
Bnm eşimde çok anasına düşkün iç çamaşırı mi bile annesi ile seçer o yuzdne çok kavga ettik çok iyi anlıyorum seni posta gelirsek içinden ne geliyorsa onun gibi davran kocani en iyi sen bilirsin
tarafından
Hiç birşey gelmiyor içimden bacım . Bir zamanlr aşkından ölerdim. Onsuz duramazdım. Şimdi çok yıprandım. Kaynanam kendini benim kocam saniyor.
(63 puan) tarafından
Aynı kaynana dan bnde de var cnm altlı üstlü oturuyoruz bnde çok sabır çektim hala da çekiyorum ama sen kalbinde bitirmiş sin biz şunu yap bunu yap deriz ama bu hayatı yaşayan sen olacaksın o yüzden bişe de diyemiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 641 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 166 göst.