0 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından

Oglum yeni dogdu yogun bakimda hala eve gelmedi ama gorumcem bugun calistigi yerden almis 3 tane takim getirmis saolsun severim ke disini oda ayni sekilde bana oyle düşünür. Ilerde giyer dedi cok hosuma gitti 

image

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

bütün süperkahramanlar toplandık toplandık :) ınsallah bır an once oglunun gıyecegı gunu gorursun kuzum gecmıs olsun 

(975 puan) tarafından
Insallah canim amin
-Reklam-
0 oy
(1,883 puan) tarafından

İnşallahhh giydirmek nasip olur çok güzeller :)

(975 puan) tarafından
Insallah kuzum
0 oy
(736 puan) tarafından
Ne guzel düşünceli olması. Geçmiş olsun insallah hemen cikar yogun bakimdan sag salim 
(975 puan) tarafından
Insallah canim amin. Saolsun dusunmus almis
0 oy
tarafından
Benim gorumcemde almış getirdi ayicikli falan iyi insanlar iyi ki var görümce hala farketmez iyi olsun yeter 
(975 puan) tarafından
Aynen oyle ben kardes gibi goruyorum o da abla gibi gordugunu soyler hep. 1 yas var aramizda iyi anlasiriz.
tarafından
Maşallah
0 oy
tarafından
Şanslısınız:) kızım 1 buçuk aylık oldu görümcem bez elbise her hafta alır 5 erkek bi kız bunlar  ilk torun.  Sanırım ordan yırttım:))))
(975 puan) tarafından
Tek gelinim zaten iki tane torunlari da benden . Kizima da cok aldilar ettiler. Simdi ogluma almaya basladilar
tarafından
Maşallah bende ilk daha 4 tane var sırada))
0 oy
(52,831 puan) tarafından
o arkadaki.tatli ayak kimin ❤️ gule gule giysin sende bebegine kavuşursun inşallah 
(975 puan) tarafından
Insallah canm amin. Kizim giymek istiyip durdu giydirdim onada basinda bekledi kiyafetlerin
(52,831 puan) tarafından
giydir oluyosa birini buda senin de akli eriyodur kiskanmasin bir iki giydikten sonra unutur zaten
(975 puan) tarafından
Giydirdim kuzum hepsini denedi
0 oy
(129 puan) tarafından
Güzeller :) 
(975 puan) tarafından
Tesekkurer cnm
0 oy
tarafından
Çok güzeller canım rabbim kavuştursun sizi inşallah 
(975 puan) tarafından
Insallah kuzum insallah
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Sonunda iyi bı görümce haberi . Gelir tez zamanda inşaAllah
(975 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Allahim sag salim kucaginiza almak nasıp etsin inşallah giydircniz günü görmek nasip olsun insallah benim gorumcem de oğluma her hafta ay sana şunu alcam ay bunu alcam diyip durur 9 aylik oldu çocuk hala alicak bi beklentim yok Allaha şükür esim herseyini aliyo Allahim aranızı bozmasın maşallah valla
(975 puan) tarafından
Amin kuzum amin. Yok parasi oldukca saolsun kiyafet olmasa bile yiyecek icecek alir eder.
(1,049 puan) tarafından
Gorumcem de ogljma büyüde pantolonları ortak giyelim der tabiki ben izin veriri miyim hayır simdi bile kuculenleri sakliyorum 2.çocuk icin malum herşey ateş pahasi
0 oy
tarafından
Sağolsun iyi düşünmüş. 
(975 puan) tarafından
Evet canm saolsun
0 oy
(7,036 puan) tarafından
Allah razı olsun gorumcenden inşallah sağlıkla giyip koosusturdugu günü de görürsün 
(975 puan) tarafından
Amin canm . Insallah
tarafından
Ay niye uyumuyonuz be. Günaydın iyi nayramlar bu arada. ❤️
(7,036 puan) tarafından
Günaydın kuzum sanada iyi bayramlar eşim bayram namazına uğurladım evi topluyaxam çocukları doyurup kaynanama çıkacam
(975 puan) tarafından
Gunaydin . Esimi gonderdim sut sagiyorum bende
0 oy
(3,103 puan) tarafından
İnşallah biran önce kavuşursun evladına hepsi de çok tatlı. İyi günler de giysin kuzucuk
(975 puan) tarafından
Amin canm insallah tesekkur ederiz
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Benimkide taktiği altini geri istesin (Ruyamda gördüm) cok sinirli uyandim suan :))

Ama bir igne almis degildir o ayrı bende insallah bi görümce adayiyim ilerde yegenime neler yapardim ya 
(975 puan) tarafından
Ilk yazdigina guldum canm :)))
Benimde kardesim evlensin bende gorumce olcam ama ben cok severim cocuklari bide yegenim olursa offf yerim onu herseyler almaya calisirim
(1,916 puan) tarafından
Valla bende neler neler alırdımda bazilari kyle degil iste canim :)

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 926 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,663 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 883 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 409 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,017 soru

23,688,066 cevap

310,709 kullanıcı

...