+1 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından
Devlet ne zmn bısler yapacak ya valla bakamıyorum resimlerine videolarına ıcım yanıyo anneleri babaları nasıl dayanıyo hele o el kadar bebeler Allah herkesin yardımcısı olsun dayanma gücü versin cok zor...

9 Cevaplar

0 oy
(14,146 puan) tarafından

Rabbim yardım etsin evlatla sinamasin:'(

(211 puan) tarafından
Amin Allah yardım etsin dermansız dert vermesin dayanma gucu versın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kimseyi evladı ile sınamasın hiç bir çocuğa hastalık, keder vermesin düşmanıma bile.. 

Gerçekten çok üzücü bir durum cumhurbaşkanı her ülkeye her anlamda destek oluyor bunada el atsın ben elimden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışıyorum o hasta bebeklere  
0 oy
tarafından
Bence cimere yazısin herkes ..
0 oy
(32 puan) tarafından
benimde en çok etkilendiğim durum dayanamıyorum çok zor bir imtihan çaresi plan bi hastalikken malesef ilacı daha Türkiye de bile bulunmuyor ...Umarım bir çözüm gelir her yerde sma :(
0 oy
(913 puan) tarafından
Sma testi ücretsiz oldu artık zorunlu mu bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın bende bakamıyorum içim acıyor 
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Sanki kendi evladim gibi ne zaman nerde gorsem icim sizliyo yemin ederim agliyorum ama aht ettim elimden geldigince para biriktirip butun birikimimi sma hastasi bi bebek icin kullanicam. Şu sartlarda ne zamana kadar ne kadar biriktirebilirsem biriktircem aklimda en azindan bi kac milyar var nasip olursa insallah. Gordukce aglayip dua etmek yetmiyo biseyler icin cabalamak lazim
0 oy
tarafından
İnstagramım sma hastası bebeklerle dolu ne zaman girsem ağlayarak cıkıyoeum. Kücücük bedenler cok zor cok. Rabbim yardımcıları olsun insallah. 
0 oy
(363 puan) tarafından
Sadece sma hastası çocuklara değil genetik hastalığı olan bir çok çocuk mağdur biz 1 kutu ilaç için 7 ay bekledik artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor 
0 oy
tarafından
Şirketlerin milyarlık vergi borçlarını silmek yerine alıp bu çocuklara verselerdi sorun kalmazdı. Ama ne yazık ki devlet kendi cebinin derdinde, kim ölmüş kim kalmış umrunda değil. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
4 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 625 göst.
+2 oy
14 cevap 434 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Handemyy (1,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.

413,752 soru

12,454,702 cevap

46,436 kullanıcı

Kategoriler

...