0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben mi çok kırılganm yoksa o mu çok patavatsız bilmiyorum etleri paketleme işiyle uğraşıyordk Allah'ı var yardımda etti epey sabah erkenden uyandık birlikte yapalım dedi tamam dedim sabah eşime diyor ki bunun g.ötu sıkışacak diye çok korkuyor dedi bende bozuldum ama birşey demedim yani sizce bu şekilde konuşması normal mi?

10 Cevaplar

+1 oy
(3,744 puan) tarafından
Çok saygısız ve teybiyesizlik bu yaptığı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ne konuştuğunu bilmeyen biri, seçtiği kelimelere bakılırsa. 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
O ne be abi bu şimdiki kaynanalar neyin kafasını yaşıyor vallahi anlamıyorum 
0 oy
tarafından
O ne biçim konuşma tarzı ya çok ayıp valla ben döner ne diyosn sen ya  derdim
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Seviyesizce bir konusma bence bana dense kesinlikle bozulurum tavır yaparım 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Sen kırılgan değilmişsin o patavatsız. Bide niye fırsat veriyorsun ki benim kaynanam şuradan kalk şuraya otur diyemiyor vallahi 
0 oy
tarafından
Tabiki normal degil. Benimle bu sekilde konusulmasindan hoslanmiyorum de, tepkini goster.
0 oy
tarafından
O ne demek şimdi
0 oy
tarafından
Kaynananın lisanı argolu olabilir önce bunu düşün sonra belki şaka maksatlı söylemiştir ciddi sert şekilde mi söyledi sitem eder gibi yoksa sakayle mi söyledi bunları düşün sert bi sekilde söylediyse bozulmakta haklısın ama kadının mizacı bu bi de samimiyetimizle güvenerek şaka maksatlı söylediyse olabilir benim doğumda hastaneden tartışarak ayrıldık annem yaninizdaydi eşim yikiyom mi hastaneyi diye şaka yapmış gulmusum annemde bokunu çıkarma Sefa demiş ama annemin mizacı bu eşim ona çok bozuldu mesela annemin mizacı argolu eşim asla şakaya gelemez kaldıramaz böyle bişey muhtemelen mesela kaynanamla biz sohbet ederiz onun kaynanası her ay bi cocugunda kaliyo kaynanama gelince de çok nazlaniyo gitmek istemiyo bi de şeker hastası bazen tatlı falan yapınca ona az veriyo kaynanam bende derim yaşlı başlı kadına ayrımcılık yapiyon yediği gözüne mi geliyo ne biçim gelinsin derim güleriz şak yaptığımı bilir 
0 oy
(318 puan) tarafından
Bazılarının konuşma tarzı öyle eşimin ailesi ve  o köydeki herkes o kadar argo konuşur ki insan kulaklarına inanamaz ama Allah var benim yanımda asla öyle bişey söylemezler ama genel kültürleri öyle yani belli yani 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 376 göst.
0 oy
21 cevap 1,078 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 416 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 890 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu

412,860 soru

12,430,251 cevap

45,648 kullanıcı

Kategoriler

...