0 oy
1,227 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar dün esim annesi gille kurban kesmeye gitmişti bebegimde o gün hiç durmadı ben temizlik yapamadım bırak temizliği ne yemek yedim ne lavabo ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor du bnde en son onla birlikte uyumuşumum aramış açmamışım geldi evi öyle gördü die bna dayak attı annesi gile gönderdi annesine söylemiş şimdi de sabahtandir evde yok ben kaynanam gildeyim geç gelicem die mesaj atmış napicam ben 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Boşan boşan boşaaan ımdat dıye bagırasım geloyor bıran kendımı senın yerıne koyunca ya
tarafından
Boşanmaz ,sanmıyorum .Allah yardımcısı olsun .
tarafından
Serıfe kafayı yıcem nasıl davranıyolar eslerıne bu adamlar ya
(14,123 puan) tarafından
Allah herkesin yardımcısı olsun burda postları okudukça dua ediyorum hem de şaşırıyorum Rabbim şaşırtmasın gercekten:-(alana kadar canları cikar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anan baban nerde yavrum senin 
0 oy
(632 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun. 
0 oy
(352 puan) tarafından
Sen önce b.k bağlamış kalbini temizle deseydin... İnsnalar öyle anlayışsız olmuş ki 8 aylık hamileyim 20 aylık kızım var bu ara uykusu hiç yok ve ben mahvoluyorum her gece üçte dörtte uyumaktan sabah geç kalksam komşularım bin laf ediyor perdem hemen açılmamış diye sekiz dokuz gibi açıp öyle uyuyorum artık.. İnsanların zorbalıkları o kadar kötü ki. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun kardeşim 
(352 puan) tarafından
Valla kızlar biraz köy benzeri bi yerde yaşıyoruz herkes erken kalkıyo adımı çıkarmışlar resmen buranın sefasını o sürüyo uyuyo durmadan bi çocuğu var sadece iki üç tane olsa napcak o vs vs yada bi yere gidiyorum misafirliğe bişey getirecektik uyursun diye getirmedik diyolar falan bende çekiniyorum ister istemez eşim saolsun çok anlayışlı kaynanam falan da uzakta çocumun huyunu onlarda biliyo hiç karışmaxlar vs ama millete dert oluyo niyeyse
(2,191 puan) tarafından
Uyuyorum ne var de canım evet sefasını ben surecegim siz erkenden kalkın çalışın de kime ne milletemi batıyor benim uyumam kocam sağolsun rahatıma düşkünüm erkende kaldırmaz prenses gibi bakar evet erkenden de gelmeyin rahatsız oluyorum de inadına ben olsam derdim senin Uyuman onlara mi düşmüş yaa boşver kendini ezdirme kime neymiş yaa köy olsun ne olursa olsun onlar söylüyorsa sende lafını cekinme
(1,048 puan) tarafından
Komuslara ne ki kimene yani bende 10.da 12 de kalktığım oluyo mutfağın perdesini açıyorum diğer kullanmadığımız odayi daha geç açıyorum kimsede hala uyuyo musunuz diye laf etmedi edemez de
(1,725 puan) tarafından
Canım senin o kumşuluk muhabbetini o kadar iyi anlıyorum ki bizde köydeyken öyleydik yani
(800 puan) tarafından
Yani köylük yer olsada benimde köyüm var hiç karışmaz kimse kimseye kaçta uyanmiş kaçta uyumuş. Hic isleri yok belli ki dedikodu yapabildiklerine gore . Senin eşin falan birsey demiyormuş ver agizlarinin payini bir iki daha konusur susarlar.
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Allah rızası için kurban kesip Allah'ın emanetine eziyet eden koca, seni de ahirette düdüklerler ya elbet. 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Ne saçma canım sonuçta gormuyormu bebeğimle senin halini benim evimde dağınık kaldı bu bayram toplayamadim gelen giden de yok tayinciyiz neyse de bunda dovulecek ne var yardım ettsin maden ailen varmı canım onlara anlat durumu 
0 oy
(21 puan) tarafından
Napıcan bi daha bana el kaldırırsan yüzümü de cocuğunu da zor görürsün dicen, tövbe yarabbim tövbe. Bu zorbalıklardan yıldıkkkkkkkkk. Ne zannediyo bunlar kendini ya. Neymis telefonu acmamıs sebebe bak. Allahım hidayet versin senin de yardımcın olsun 
0 oy
(19 puan) tarafından
Valla haklı ya da haksız (ki seninki sonun akadar haksız) bana 3lini kaldıracak ve ben ona hala katlanıcam... Anında boşarım! Annem babam da rahmetli. Kimseden yardım istemem. Elim ayağım yutuyor. Sağolsun rahmetliler okuttular beni. Güzel de mesleğim var. Girer işe çalışırım. İşe mi girmek istemiyorum; darp raporumu alır bolar çatır çatırda çifte nafakamla yaşarım. Tabii şöyle bir faktör var: eşin şiddete meyilli. Yani mor çatı gibi bir kadın sığınma evinde boşanma sürecine kadar ordan çok adan çocuğunla kalmalısın. Kadın cinayetlerini çok duyuyoruz. Hep böyle insanlık dışı yaratıklar yapıyor bu pis eylemleri. Keşke evlenmeden bir baksaydın huyuna suyuna iyice. Ama şans işte belli de etmiyor bazıları. Umarım kısa sürede kapı önüne koyarsın. Umarım ailen arkanda durur.
0 oy
(19 puan) tarafından
Valla haklı ya da haksız (ki seninki sonun akadar haksız) bana elini kaldıracak ve ben ona hala katlanıcam... Anında boşarım! Annem babam da rahmetli. Kimseden yardım istemem. Elim ayağım yutuyor. Sağolsun rahmetliler okuttular beni. Güzel de mesleğim var. Girer işe çalışırım. İşe mi girmek istemiyorum; darp raporumu alır bolar çatır çatırda çifte nafakamla yaşarım. Tabii şöyle bir faktör var: eşin şiddete meyilli. Yani mor çatı gibi bir kadın sığınma evinde boşanma sürecine kadar ordan çok adan çocuğunla kalmalısın. Kadın cinayetlerini çok duyuyoruz. Hep böyle insanlık dışı yaratıklar yapıyor bu pis eylemleri. Keşke evlenmeden bir baksaydın huyuna suyuna iyice. Ama şans işte belli de etmiyor bazıları. Umarım kısa sürede kapı önüne koyarsın. Umarım ailen arkanda durur.
0 oy
(211 puan) tarafından
Bekarken bnde vuramaz basarım ederim dıyodum. Bugyn anası yüzünden tokat yedim sesim cıkmadı anası da ses etmedi sevınmıstr oyle ıste kızlar
(563 puan) tarafından
Ne biçim adamlar varmış ya pardon erkekler
(211 puan) tarafından
Yavas vurmuş kızarmamıs bıle
Gulsemmı aglasm mı bilemedim
(563 puan) tarafından
Sen de anasını döv kız
(211 puan) tarafından
Anasını zaten elime almamak ıcın sabır ediyorum bı ölsem de kurtulsam artık
(563 puan) tarafından
Boşver belki o ölür. Şu kaynanalar niye oğullarını kışkırtırki pislikler
0 oy
tarafından
Allah topunun belasını versin 
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Canım ev konusunda aynı durumu yasadigimida eşim işten yorgun argın geldiğinde yemeği koyar evi temizler duja girer yemin ederim ben anlamiyorum bu kocalar ne icin var hsni hayat arkasiydi testekciydi oda o evde yasiyor bu nedirya çıldırıyorum artık soyletseyleri okuyunca hiçmi kadir kıymet bilmez bunlar .Allah yardımcın olsun 
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Dayak atmış sana ayağında beben varken hakikaten napican sen ? (Boşâ)
0 oy
(19 puan) tarafından
Ya nasıl iş anlamıyorum,hem sana şiddet uyguluyor hem gidip kayinvalidende nasıl duruyorsun çekip git haddini bilsin kendinizi bu kadar ezdirmeyin çek git yada ailenin yanına git görsün gününü 
0 oy
tarafından
Elleri kırılsın da neden annesine gönderdi keşke sen kendi annenin evine gitseydin 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ayy Allah'ım ya da Rabbim yardımcın olsun otur konuş derdi neydi de seni dövmus ya dinlenmissin işte sanada yazık 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 583 göst.
24 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,276 göst.
14 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,713 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 945 göst.