Ben hissettim ama ağrım sancım vs birşeyim yoktu ablam doğum yakın diye yanıma geldi pandemi vardı zaten çok ağırlaşmamıştim iki hafta geriden geliyordu bebişim detaylida doğum 12 Aralık gibi olur dediler biz oturduk eşim sblam ben sohbet ediyorduk gündüz 29 Kasım di o gün gündüz ablam geldi neyse dedi ben gidiyim bı kaç gün sonra geliyim dedi bende abla bence gitme kal ben doguturum dedim haftamda 39+5 ti agirlasmadim ayaktayım ama sen gitme dedim yok gidiyim 12 aralığa var daha bı kaç gün sonra gelirim dedi tamam bacım sen bilirsin ama ben dogururum dedim eşimde dalga geçti biraz daha doğrusu şaka yapıyor karnın düşmedi ağrın yok sancin yok nasıl doguracan diye neyse anam gitti 30 Kasım sabahta kontrolüm var ablam da kontrolüne gitsinler ufak tefek dışardaki işlerini halletsinler diye gitti neyse 29 Kasım saat 11 belim ufak ufak ağrıyor umursamadım her zamanki ağrı dedim duşa girdim kontrol var yarın diye 12 de kahve içtik eşimle yattık sonra saat 1 buçuk bir uyandım ki kasıklarım ağrıyor belimin ağrısı fazlalaşmis sancı sayar açtım bıraz satınca pat bildirim geldi hastane yakınsa dus al yemek ye çıkın gidin diye bildirimi kapattım inanmadım iki üç saydım yine saart 3 buçuk gibi eşimi uyandırdım Karaca geliyor dedim inanmadı daha önce kum dökerken böyle sancilanmistim ve hala aralik 12 kafasında olduğu için neyse bı iki lokma birşey yiyecem midem bulandı 4 buçukta yola çıktık diğer ablamla konuşuyoruz zaten gece uyumamış oda neyse herkesi aradık giderken hastaneye gittik yatış yapıldı 11.54 te de kızım doğdu yani gündüzünde hicbirseyim yoktu ama dogururum ben dedim doğurdum gecesinde ya çok uzun oldu yazdım hakkını helal et canım ama bu duygulardan bahsedince insan bı tuhaf oluyor heyecanlanıyor uzattikca uzatıyor