0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (195 puan) tarafından

merhaba dogum yapcaginiz gunu hissettinizmi hissettiniz gun dogdumu ben cnm hic bisi istemiyor bel agrim ve bazen kasik agrisi oluyor bi his var sanki dogcak gibi geliyor carsiya gitcektim korkuyorum 38+3 um   ;)

27 Cevaplar

0 oy
(123 puan) tarafından
Gece 2.30 civar salonda koltukta șekerleme yapiyordum :) bi anda karnimda bisey kirildi kemik kirilma sesi gibi sonra aniden az az suyum gelmeye basladi kocami velveleye verdim sabah 07.30 dogdu sıpam:) 
-Reklam-
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Ben bir gün bir gün önceden bebeğimle konuştum Bu ikimizin yolculuğu bu zamana kadar birlikte yaptık artık bu yolculuğa son vermenin zamanı geldi anneni fazla zorlama gel lütfen diye konuştum ve bebekler doğmadan önce Allah'ın yanına gidiyor ya ben de ne hikmetse o gece yatağa girerken bebeğim de konuştum Allah'ın yanına gidersen annemi babamı affet diye söyle dedim Sabah nişanım geldi doğum oldu
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yolda aşkım ben bugün dogururum bak gör dedim doğurdum :D hemde erken doğum suyium bitmişti 
0 oy
(874 puan) tarafından
Ben eşimi işe gönderirken eşime dedik bak gör bir iki güne doğururum çünkü belime fena bir ağrı girmişti geceden ve gerçekten 2 güne doğurdum 
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Ben hissettim canım. Bir gün öncesinde sancılarım vardı az az vuruyordu. 37+2 de enerji patlaması yaşadım resmen. Tüm evi döktüm cam pencere perde mutfak dolabı her yeri temizledim. Hiç bir yere sigamiyor gibi oldum. Lavaboya gittim taharetlenip ayağa kalktım pıt sesi geldi birden suyum akmaya başladı :)

0 oy
tarafından
35inci haftada sancım başladı her hafta kontrole gittim her gittiğimde bu sefer dogururum heralde dedim öyle gittim arabanın bagajında valizle gittim her seferinde olmadı 36da gittim olmadı 37de gittim olmadı akşamına sancım arttı gecesine doğum yaptım 
0 oy
(10,161 puan) tarafından
Evet hissettim sabah uyandım aşkım bugün doğuracam dedim güldü evet tabi tabi dedi o gün sancım oldu gece 3 te doğurdum ama ikincisinde hissetmedim sancım geldi azıcık suyum geldi anladım 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 937 göst.
2 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde OynakBalina (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 383 göst.
31 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde OynakBalina (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 719 göst.
14 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde OynakBalina (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 314 göst.
2 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,041 cevap

43,622 kullanıcı

Kategoriler

...