5 yıl önce kızıma hamileyken acil bi durumla gitmiştim, oradaki ebe hay.van azarlar gibi ''geç geç seni mi bekliycem ,indir şu pantolonunu işim gücüm var ''bilmem ne bilmem ne diye bağırıp durmuştu. Daha da ne muayene ne doğuma gitmedim oraya.
Dün akşam 6dan gece 3e kadar sancı çektim artık dayanamadım kaynanamla gittik. Belimden giren sancıları takip ederek gittim. Kasıklarım patlayacak gibiydi, bebek tortop olmuş bi rahat vermedi artık korktum. İçeri girdim giriş yaptım oturan ebe bu kim sen niye geldin diye kaynanama bağırdı. Utanmasa gelen giden yoktu rahatımı bozdunuz nerden çıktınız diyecekti. Açılmama baktı o kadar sert ve gıcık davrandı ki utana sıkıla çıktım çatala. Hala daha kan geliyor arada o sert davranışı yüzünden. Açılma yok sen niye geldin diye bağırdı. Nstye bağladı sancı çıkmadı. Ama ben bayılmak üzereyim. Diyorum çok kötüyüm, zorla seni doğurtacak değiliz ya bişeyin yok bayramda çok yemişindir falan diye dalga geçti. O an durumumun sıkıntılı hali yüzünden yinede kibar kibar konuşup davrandım ki iyi davransın bana. Gözlerimden yaş geldi o kadar kötüydüm. Kaynanama dedim hadi gidelim eve , ağlaya ağlaya yolu bitiremedim sanki yalan söylüyorum. 37 bitti artık bunlar normal. Paramız yoktu yoksa özele giderdim, sabahtan beri de yatıyorum. Eşim yok yanımda onun da mahzunluğu var üstümde. Benden sonra gelen kadının biride 6 haftalık hamileyim kanamam var dedi ''ee ne yapayım ''diyor. Garibim kıvranıyor resmen. Lanet olsun bi iyi çalışan bi iyi doktor denk gelmiyor devlette. Kısmetim kapanmış sanki.