Canım çok önce ki postlarinda çocukları bırakıp gitmiş ben sevmiyorum çocukları alisamiyorum biri iki biri beş yaşında iki kızı varmış çok bağırıyorum çocuklara bensiz daha iyiler diye bırakıp gitti ,kayinvaldesi yasliymis eski eşide annem çocuklara bakamaz demiş,ama onlarda durması daha iyi ben bunaliyorum bakamam yazmış herkes ben dahil çocuklarını bırakma sana ihtiyacı var yaşlı kadın nasıl bakar yazmisiz yorumlara , bosaninca dulluk maaşı bağlanacak saniyormus sonra çocukların velayeti babada olduğu içinde nafaka alamadı tabi ,eşi ölmeyen dulluk maasida alamaz bunu anladı bir ara çocukları istiyorum dedi nafaka için ,eski eşi de şimdi evlenmiş diyor o yalandan evlendi göstermelik evlendi diyor arada eski eşinle birlesme düşüncesi güdüyor bir ara çocukları kullanarak birleşmeye çalıştı sonra o da olmadı sanırım şimdi intikam nasıl alırım nasıl nafaka bağlanır diye tekrardan post açtı ilk başta psikolojim bozuk çocukları sevmiyorum diye post açmış eşine bırakıp gitmiş bosaninca parasız kalınca pişman oldu kısacası bu arada psikoloji de çok bozuk ne diyeyim bende denk geliyorum hep postlarina