+1 oy
965 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar artık çok üzülüyorum eşim de çok üzülüyor. Eşim iki kardeş. Bir abisi var. Abisinin durumu çok iyi bizim durumumuz iyi değil kendimizi zor geçindriyoruz. Abisi anne babasına hep maddi olarak destek sağlıyor. Maddi desteğe ihtiyaçları yok ama lüks ihtiyaçlarını karşılıyor. Köydeki eve bulaşık Makinesi aldı mesela TV aldı. Mutfağı ve mutfak dolabını yaptırdı. Tuvalet banyoyu yiktirip baştan yaptırdı bu tarz şeyler. Eşim zaten üzülüyor ben aileme güzel şeyler yapamıyorum diye. Anne babası da bunun ayrımcılığıni çok yapıyor. Eltim ve kaynima hiçbir konuda sesleri çıkmaz yanlis yapsalar bile en iyisi onlardır. Eltim aşırı patavatsız birisi. Ağzından küfür eksik olmaz. Kaynanamın misafirleri geldi bayramda. Biraz Hastalarmis. Sktrn gdn evinize ne b.k yemeye geldiniz hastaysaniz orsp...ya bak diyor akrabanın yüzüne karşı hepimiz de ordayız. Sonra kahkaha patlatıyor. Kahkaha atınca her şey kapatılmış oluyor herkes gülüyor. Ben ve eşim şok içinde kalıyoruz. Kayınpederim diyor ki muhabbet arasında bizim köyde kötü insan yoktur taciz tecavüz olmaz falan eltim de diyor herkesin içinde neden köye girişte s.k kontrolü mu yapılıyor sizin koydeklerij s.ki kalkmıyor mu . Bunlar en basit hatırladığım şeyler kızlar şu bayramda yaşadığımız. Daha anlatmadım neler var bu tarz.  3 sene önce kaynanamı sktr GT dye evinden kovmus eltim ne küfürler etmiş kaynanam hiç unutmam diyordu ama şimdi aklına bile gelmiyor. Bugün eltimler gitti. Kaynanam diyor bize ayyy su Meltem (eltim) ne alem kız valla en azından açık sözlü kimsenm arkasından konuşmuyor ne düşünüyorsa pat pat söylüyor. Eltimden kıymetlisi yok benm şuana kadar ağzımdan ne kötü söz çıkmıştır onlara karşı hanım hanımcık kenarda durmaktan başka bir şey yapmadım yapı olarak soguugm eltim kadar konuşkan değilim ama en azından hanım hanmcik duruyorum ama bana özellikle bu bayram düşman gbi davranmaya başladı hiç kıymetim yok ne yapcam bilmiyorum kızlar eşim de çok üzülüyor bu duruma bana da iyi davranması için eltim gbi mı olmam lazım....

30 Cevaplar

0 oy
(4,902 puan) tarafından
Arsız kadın. Asla onunla kıyaslama kendini. Boşver kimseyi takma uzak dur hatta hepsinden 
(1,304 puan) tarafından
Ben uzwk dururum ama eşim ailesi olduğu için çok üzülüyor ya bu duruma
-Reklam-
0 oy
(20,473 puan) tarafından
Patavatsızlıkla açıksözlülüğü karıştırmışlar galiba
0 oy
tarafından
Bence sen kendini bozma. Onlara yaranacam diye eltinin edepsizliğini taklit etme. Bosver hic sevmesinler seni onlara kalsin sevgileri 
0 oy
tarafından
1. Bu devirde silen yaranıyor 

2.Eltin açık sözluluk ıle patavatsızlık edepsızlıgı karıstırmış

3.Kaynananlar paranın köpeği olmuş afedersin domal desen donunu acarlar anında o noktaya gelmişler

4. Asla uzulecek bısey yok öyle insanlar ıcın degmez alan razı veren razı keyfinize geçiminize bakın
0 oy
tarafından
Küfür kötü bişey derim masumca
0 oy
tarafından
Ben ne okudum yaaa
0 oy
tarafından
Aman yardım etmeyin sizde boşverin onları ne halleri varsa görsünler 
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Mesafeli olun .Onlar değer vermiyorsa size siz de umursamayın.Bayramda gidin ellerini öpün bir saat oturun dönün , köy uzaksa bir gün durun dönün
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Arsızlık terbiyesizlik ne zamandan beri açık sözlülük olmuş pes yani
0 oy
(291 puan) tarafından
Deveyi diken insanı s.ken.. Sen kendini bozma hiç umursamada kız boşver bak sen evindeki huzura kocana bak boşver hiç takma onları. Sen kenarda usulca otur yine devam et inan böylesi daha iyi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 310 göst.
0 oy
4 cevap 368 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,849 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 545 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde B. Sema (575 puan) tarafından soruldu