0 oy
1,145 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
Kızlar kaynanamın davranışları sebebi ile küsüm olur da gitmem gerekir gidersem inadına yapma dediğim şeyleri yapıyor bu sefer altını açıp öpmeye kalkarsa (ben çocuğumun orasına bile dokunmuyorum o pislik kadının dudakları mı değsin) bu sefer oraya polisi çağırmayı düşünüyorum belki ders olur oğlumu her fırsatta dudaktan pipisinden öpmeye çalışıyor şikayetçiyim diycem, pedofili çocuk istismarına kaynanam  temel hazırlıyor diycem. Dananın kuyruğu kopsun bunlara böyle pislik olmak lazım. Bir insan inadına gelin kızacak diye böyle yapar mı ya etimle kanımla nefret ettim asla çocuğumu yalnız bırakmam onla. Siz olsanız napardınız? Hatta kaynanam bana ben oğlumu mutlu edemem ihtiyacını karşılayamam sen karşılarsın ama hayatınızda ben de olayım demişti. Ben böyle insan görmedim

38 Cevaplar

0 oy
(17,674 puan) tarafından
Biraz zorlasan onuda yaparsın sende o potansiyeli görüyorum diyeceksin böylesine olazim bir pipi merakı var torun moruk fak etmiyor 
(17,674 puan) tarafından
Benimki de meyilli ama öpmeye cesareti yok lafta diyor
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Yuh artık ya dengesiz 
(3,240 puan) tarafından
Goturemez senin olmadığın yerde çocuğunun da işi yok
0 oy
(657 puan) tarafından
Benim ilginç bulduğum kocanın bunu normal görmesi. İnsan alışkın olmadığı şeyi normal de göremiyor. Ona da mı yaptı acaba diye düşünmeden edemedim.
(657 puan) tarafından
Midem bulandı. Edep bilmez Allah'tan korkmaz zihniyeti bozuk pis bir mahluk. Kocan ne yasadiysa yaşamış oğlun senin sorumluluğunda. Bence videoya al bir şey yapmaya kalktığında. İftira atıyor der yoksa polis cagirdiginda.
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Ohaaaaa !!! Ben ne okudum yaa saç baş dalar kovardım bi daha da yüzünü göremezdi o..
0 oy
tarafından
Hiç normal değil. Değil kaynana kocana bile güvenme derim. Alalh korusun o kadının büyüttüğü evlattan herşey beklerim kafalar değişik 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Ya gerçekten anlamıyorum gerçekten beynim aklım almıyor ne demek ben oğlumu mutlu edemem ihtiyaçlarını karşılayamam pislik !!! Bi de şu zihniyete sinir oluyorum erkek çocuğu bişey olmaz olur olmaz altını açarlar bişey olmaz derler kürekle vurasım geliyor hayır kızda erkekte olsa mahremiyeti var ve bana emanet savunmasız üstüne üstlük bu kadar kötü niyetli toplum varken hayır efendim kız erkek ayrımı yapmam yapılmaz mahremiyet mahremiyettir kızı erkeği olmaz !!
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Valla bnm midem bulandı bnde sevmem bnmde oğlum olcak Allah izin verirse ve bu tür seyle karşılamak istemm zaten sağlıklı olan bı insan bunu yapmaz 
(1,420 puan) tarafından
Mesafeni koy hoş birşey değil banada yapılsa ay inşallah öyle şeyler yapılmaz öyle biri değil ama yani kafayı yerim
0 oy
(28,969 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah tövbe azitmis bu millet. Polis de kar etmez ona

0 oy
tarafından
Benim kaynana eltimin kizininkini öpüyordu ve eltim hiç bir şey demiyordu 
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Pedofili hastası olabilir bunun kadını erkeği yok çocuğu asla yalnız bırakma belli hasta bu kadın.
0 oy
(14,581 puan) tarafından
Yuh ya edepsiz 
0 oy
(49 puan) tarafından

Yok artık daha neler sakın izin verme olur mu öyle şaçma sapan iş yahu??!!!! :angry:

0 oy
(318 puan) tarafından
Ya niye gidiyorsun öyle bir insanın yanına ,çıkar hayatından tamamen sil Allah korusun ne yapacağı belli değil böyle insanların.
0 oy
tarafından
sizin inadiniza degil bence kadin o yonde  yani bence pedofili olabilir. dudaktan opmek nedir ya? hele hele pipipisinden. tum baglarinizi koparin asla gitmeyin asla. kaynana boyle ise gerisini dusunemiyorum. cocuklarimizi ancak biz koruyacagz yani anneler korkuyacak. su devirde kimseye guvenmemeli hic kimseye
0 oy
(711 puan) tarafından
Aynen bacım yanlız başına bırakma bu kadın depdegisik bişey  sıkıntılı tiplerden çocuğun orasını öpmek nedir ya 
0 oy
(126,805 puan) tarafından

Cuuusss oglunun ihtiyacini karsilayamam mi dedi bide :blink:

0 oy
(1,414 puan) tarafından
Manyak olacan bacı manyak olunca çekiniyo herkes bulaşmaya korkuyo :))))

Bnmki öyle şey yapamaz yapmaya kalksa kıyameti koparır tüm köye rezil ederim insan yüzüne bakamaz hale gelir..

Herşey sende ve kocanda bitiyor kocan kestirip atarsa bi daha cesaret edemez..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 363 göst.
29 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 181 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 307 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.