+1 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (874 puan) tarafından

Kızlar tatildeyiz ee haliyle oğlum yerini çok yadırgadı geceleri uyumuyor bile doğru düzgün sabaha doğru uyuyor beyse sabah emzirdim ortamıza alıp uyuttum bende uyudum oğlum benden sonra uyanmış yatağının aşağısına gidip düşmüş yüz üstü düşmüş kafası yere değmemiş çok şükür bende ağlama sesiyle uyandım hemen kociş kalk Hamza yataktan düştü dedim eşime eşim hemen kalktı oğluma baktı aaaaa diye bağırmaya başladı şaşkınlık bağırmadı değil bildiğin aaaaaaaa diye bağırıyor uzatarak o an olayın şokuyla tepki veremedim ama şimdi aklıma geldikçe kahkahalarla gülüyorum ya neye öyle bağırıyorsun :D :D aklıma geldikçe gülüyorum tarzan gibi aaaaaa diye bağırdı ya şaka gibi :D :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykulu haliyle neye uğrdadığını şaşırmış kız
(874 puan) tarafından
Evet ama çok komikti ya gelip oğluma bakıp bağırıyor :D
tarafından
Çoçuğu korkutmuş☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız benide güldürdün :)) tövbe yarabbim adamlar ne tuhaf ya :))
(874 puan) tarafından
Vallahi ya niye öyle bağırdı hala anlamıyorum :D
tarafından
Normalde sessizse nasıl bağıracağini bilememistir:)))
tarafından
Hahshahshahs tarzan gibi hahshaha
0 oy
tarafından
Senin kocanı o anda bile kociş diye uyandırmana mı güleyim yoksa eşinin uyku sersemi verdiği tepkiye mi bilemedim :) geçmiş olsun, neyseki birşey olmamış.
(874 puan) tarafından
Ya kociş artık ismi gibi oldu evlendiğinizden beri hiç isimle hitap etmedik birbirimize Karşı adını kociş koyduğum için öyle kaldı :D ama eşimin tepkisine hala gülüyorum :D
0 oy
(19,417 puan) tarafından
Ay sana kızmış kavga falan etmişsiniz sandım buradaki postlar psikolojimi bozdu neyseki arada böyle komik şeyler de görüyoruz geçmiş olsun kız baya güldüm çok şükür bir şey olmamış oğluşuna :))
(874 puan) tarafından
Çok şükür olmadı canım bende çok güldüm
0 oy
tarafından

Hahahaa uyku haliyle şaşırmış :D gözümde canlandı resmen :D

(874 puan) tarafından
Ahh benim gözümün önünden gitmiyor kii
0 oy
(29 puan) tarafından

Hiç güleceğim yoktu yaa :D adam uykudan uyanınca napıcanı bilemedi tabii anne iç güdüsü başka bir şey

(874 puan) tarafından
Yani çocuğa bakıyor aaaaa diye bağırıyor :D
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ahshhshshs :D kocam bazı geceler bebeğin ağlamasına uyanıyor ve kendi yastığına pış pış yapıyor her seferinde kahkaha atıyorum öyle uyanıyo :D
(874 puan) tarafından
Hahahhahahah yazık bu adamlara valla ya :D
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Kız aklıma kendim geldim oğlum 8 aylıktı başım çok agrimisti eşim sen uyu ben sallarim demişti eşim de sallayıp yatağa yanıma koymuş kendisi de hemen yatağa yere yatak açmış yatmış oğlum da uyanınca dönünce babasının üstüne düşmüş bende oğlumun ağlama sesine kalkıp bağırmıştım öyle :D

(874 puan) tarafından
Ayyyy eşinin üstüne düşünce eşin uyanmadı mı :D
(3,679 puan) tarafından
Uyandı oda benden korktu :D

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 970 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 470 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 387 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 544 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,026 soru

23,600,304 cevap

305,943 kullanıcı

...