Kızlar tatildeyiz ee haliyle oğlum yerini çok yadırgadı geceleri uyumuyor bile doğru düzgün sabaha doğru uyuyor beyse sabah emzirdim ortamıza alıp uyuttum bende uyudum oğlum benden sonra uyanmış yatağının aşağısına gidip düşmüş yüz üstü düşmüş kafası yere değmemiş çok şükür bende ağlama sesiyle uyandım hemen kociş kalk Hamza yataktan düştü dedim eşime eşim hemen kalktı oğluma baktı aaaaa diye bağırmaya başladı şaşkınlık bağırmadı değil bildiğin aaaaaaaa diye bağırıyor uzatarak o an olayın şokuyla tepki veremedim ama şimdi aklıma geldikçe kahkahalarla gülüyorum ya neye öyle bağırıyorsun aklıma geldikçe gülüyorum tarzan gibi aaaaaa diye bağırdı ya şaka gibi
Hahahaa uyku haliyle şaşırmış gözümde canlandı resmen
Hiç güleceğim yoktu yaa adam uykudan uyanınca napıcanı bilemedi tabii anne iç güdüsü başka bir şey
Kız aklıma kendim geldim oğlum 8 aylıktı başım çok agrimisti eşim sen uyu ben sallarim demişti eşim de sallayıp yatağa yanıma koymuş kendisi de hemen yatağa yere yatak açmış yatmış oğlum da uyanınca dönünce babasının üstüne düşmüş bende oğlumun ağlama sesine kalkıp bağırmıştım öyle
1,435,026 soru
23,600,304 cevap
305,943 kullanıcı