0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Dün post acmistim aileme esim goturcek ama kalmak istemiyor kendi diye.. cunku ailemin esime ve bana haksiz yere cok kotulugu oldu.. aramiz yeni duzeldi dün geldik anneme sordum kim kim geldi diye 1 kişi bile gelmemis sadece kuzenimin biri aramis o kadar aslinda cok kotu birileri ailem herkesi kendilerinden uzaklastirdilar ama herkesin gelip gitmemesi cok aci bi durum 1 kisi bile gelmez mi ya şeker almislar aldiklari sekeri kendileri yiyor uzuldum esim kendi huylari yuzunden boyle oluyor sen  niye uzuluyon diyor anneme herkesi kendinizden uzaklastirdiniz dedim biz memnunuz onlar aradi biz acmadik telefonlarini diyor halbuki yalan soyluyor 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu benim kaynanam kayınpederim kalp krizi geçirdi kaynanam herkesle küs diye kimse kayinpederimi görmeye gelmedi adamın da canı sıkılıyor bu duruma 
(508 puan) tarafından
Annem memnunuz biz diyor ama kim memnun olur cunku 1 kisi bile gelmemis ne komsu ne akraba..kendileri sekeri katip katip yiyorlar oyle acinasi bi durum ölseler evde kimsenin haberi olmaz o derece kimseleri yok
tarafından
Benim kaynanam da ben memnunum diyor ama kayınpederim çok üzülüyor
-Reklam-
0 oy
(6,080 puan) tarafından
Ay bayramda kalabalığı severim ben bide kürdüm yani bizim bayramlarda aşırı kalabalık olur o yüzden bayramın ilk günü eşim gündüz çalışıyordu akşam gidecektik köye inan ilk kez o gün sanki saat durmuş gibi canım sıkıldı 
(508 puan) tarafından
Annemlere 1 kisi bile gelmemis bende uzuldum   ama gercekten cok kotuler herkesle dusmanlar  ailem olmasa ben bile gorusmem ama yinede uzuldum
(6,080 puan) tarafından
Bu tamamen ailenin suçu ozaman
0 oy
(49 puan) tarafından
Bütün moralim bozulurdu dediğin gibi yalandır o biz memnunuz lafları
0 oy
(219 puan) tarafından
Yaslıların beklentisi psikolojisi daha hassas oluyor bana sorsan benim çekirdek ailem yeter her zaman yanında olan olsun yeter
0 oy
tarafından
Bizde bir eltim geldi.o da bir sene sonra çocuk görmeyle bayramı bir etmiş.kimse gelmiyor biz herkese gideriz misafir severim ama

Bize de kimse gelmiyor 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Akıllanmıyorlarsa sıkıntı 
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Cnm bnden tavsiye sende umursama. Bu aşamaya gelmiş , herkesi kendine kusturmus biri emin ol iyilikten , insaftan anlamaz. Sen ona üzülürsün iyilik yaparsın, ya da konusursun onu bu durum daha da sinir eder. Sana daha kötülerini yapar. Sen en güzeli hiç ses etme. Biz memnuz diyorlarsa aynı sejikde devam etsinler. Bu durumdan rahatsizlarsa zaten emin ol düzeltmeye çalışırlar. 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kötü biribine evine neden gideyim iyi yapmışlar gitmemekle
0 oy
(3,079 puan) tarafından
Bayramin 1 gecesi geldik kaynanama komsu bile kapıyı tiklatmadi kac gündür. Kendi kardeşiyle bile küs olan bir insan. Aksam da bana sataştı çocuğu parka götürüyorum diye saçma sapan şeyler. Yarin sabah gidiyoruz gezmeye burda yanında 9 günlük tatili geçirmiyoruz diye neye saldiracagini şaşırdı
0 oy
tarafından
Benim ailemede eşimin ailesinede kimse gelmedi düzgün. Sadece iki kuzenim geldi o kdr. Eski bayramlar yokki . Herkes kendi işinde gücünde. Sende sürekli aileni kötüluyorsun
(508 puan) tarafından
Sadece bayramda degil ki normaldede kimse gelmez aramaz sormaz
0 oy
(98 puan) tarafından
Neden aileni bu kadar kötülüyorsun olabilir yanlışları vardır ne olursa olsun onlar senin ailen bu kadar gömme bence hiç sağlıklı bulmuyorum bu ailen hakkındaki görüşlerini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 776 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.