0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 8 ay 7 günlük anne sütü ve ek gıda alıyor kızlar bebeğim neredeyse yarım saat emiyor göğsümü bende regl döneminde sütümün azaldığıni farkettim yani size şunu sormak istiyorum göğüste süt olmasa bebek yinede emer mi yoksa bırakır mı yoksa süt var mıdır yani o kadar uzun emmeden sinra çünkü büyük artık bebegim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 yaşına yeni girdi ama olsa da olmasa da emer benim de azalıyor bazen bestlak süt artıcı aldım onun faydası oluyor özellikle adet döneminde bi dene istersen 
tarafından
Bir de bebek emdikçe süt kanalları genişlermiş yani ilk zamanlarda meme dolu oluyor ya sonraki dönemlerde yumuşak oluyor süt yok sanıyoruz aslında ama var süt kanalları genişlediği için meme yumuşak olur diye biliyorum canım
(14 puan) tarafından
Canim denedim bende hiç işe yaramadı hatta inanır mısın daha da azaldığını farkettim bestlak ile
(14 puan) tarafından
Canım çok şükür sütüm var ama adet regl döneminde cok azalıyor o dönemde de öyle uzun uzun emince hani ben azaldı diyorum acaba azalmadi mi dedim çünkü olmasa emmez diye düşündüm açıkçası
tarafından
Allah Allah bende çoğalıyordu canım bir kaç haftadır kullanmıyorum hatta bulgur pilavı yapıp ye canım bulgurun arttırdığı kadar hiç bişeyi görmedim ben bulgur yiyince süt fışkıyor resmen hahah bir de düzene bağlı canım mesela adet döneminde genelde canımız yemek istiyor ama çoğu abur cubur oluyor düzenli yemek yediğim zaman çoğalıyor mesela ben farkettiğim ne zaman düzen bozulsa süt azalıyor
(14 puan) tarafından
Hahaa :) bende cokk bulgur yedim hatta akşama bulgur pilavı var :))) ama evet canım ciddi anlamda bende azalma oluyordu ben hatta acaba ben mi yanılıyorum dedim bir iki gün bıraktım sonra yine kullandım ciddi azaltiyordu benimkini
-Reklam-
0 oy
tarafından

Meme tiryakisiyse emer. Bnm oğlumda 8 ay 4 günlük.  Gece uzun emiyor bazen 

(14 puan) tarafından
Yook canım çok şükür öyle gece uzun emmelerimiz yok yani Akşam 21.00-22.00 arası uyuyor saat 03.00-04.00 arası bir defa uyanır 5-10 dakika emer uyur öyle.( Maşallah ) :)
tarafından
Nazar değmesin:P biz saatbasi uyanıyoruz
(14 puan) tarafından
Sağol canım çok zor ciddi bizde diş çıkarırken öyle saat başı uyaniyordur belki sizinde diştir Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor
tarafından
İnşallah yaa teşekkürler cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
+1 oy