0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Çocuğumun ismine karışıyor kaynanam kızımın adı gulsenerva kaynanam in adını demeyince surat yapıyor siz olsanız naparsiniz 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Zorla kendi isimlerini koydutmaya calismasinlar o zamna ne diye surat asiyolar koydugumuza şükretsinler
(8,145 puan) tarafından
Ayy çok haklı bir yorum.  Kalp bırakıyorum buna ❤️
tarafından
Aynen yasadigim icin biliyorum canim
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
Takmam ben ıstemısım koymuşum kıme ne 
0 oy
tarafından
İnadına istediğim ismi söylerim, kız benim değil mi?
0 oy
(7,464 puan) tarafından
Erva demeye devamkeee :))
0 oy
(196 puan) tarafından

Onun adını desen onada karışır adı üstünde kaynana :)benim kızımın adı da defne Erva defneyi babası koydu 3 senedir sadece defne derler bizim tarafta erva :))

(840 puan) tarafından
Ahaha bizim kızın adi da Mihriban asel bizim taraf asel der onlarin tarafda Mihriban der bende kaynanamin yaninda inadina asel derim
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Hiç koymasaydın keşke 
0 oy
(3,106 puan) tarafından

Suratı asma iyice kırışcan derim :D saka bir yana hiçbir şey yapmam annesi sensin ne istersen o jsmi verirsin

0 oy
tarafından
Kaynananın adı gülsen mi :D Erva demeye devam öyleyse 
0 oy
tarafından
Sen salla başını ben bilirim işimi misali ne istiyorsan onu söylemeye devam et 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Sen istediğin ismi koyduysan gerisini boşver canm banada çok isim söyledi koy diye koymadık eşimle şükür bir seye karar verebildik şimdi başlamış ikinci olursa söz benim isimi ben koyacam
0 oy
(388 puan) tarafından
Herkes kendi cocuğunun ismine karar versin derim. Hemde çok ciddi bir şekilde. Tekrar açılmaz o konu. 
0 oy
(506 puan) tarafından
Sizde yanında gülşeeeen gel buraya gülşeeeeen git şuraya deyiveriiin bakalım ne tepki verecek :))))
0 oy
(506 puan) tarafından
Hatta oy oy bu eşek sıpası güĺşeen diyiin:))))
0 oy
(53,246 puan) tarafından
demeyecekseniz niye koydunz adini bende kaynana olsam adim soylensin isterim ☺️ esin mi diretti koyalim diye
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım oglan ın adı Ahmet Barlas. Bı kere kaynanam Ahmette neymıs Barlas dıcem dedı. Istedıgını de dedım. Bı daha gordum Barlas neymıs Ahmet dıcem dedı. Ya sen de yaşladıkca aklın gıt gel oldu galıba dedım. Gecen oyle demiyordun ya dedım. Gecende ben Ahmetcan koydum cocugun adını dedı.oooo sen gec kaldın tapu gıbı kımlıgı cıktı sen o ısmı saklada kaynımın oglu olursa ona koyarsın dedım. Sen zaten hıcbır cocugunun adını bana koydırmadın dıye sökülüverdı. Kac tane torunum oldu hepsının adını ben koydum sen koydırmadın dedı. Ee dedım sen artık isim koymaya doymussundur bıraka dogurduguma ben koyayım artık dedım. Artık Ahmet der oldu cocuga. Sen ıstedıgını de ben dıger ısmı daha cok sevıyorum derım. Yaptıgı suratla kalsınlar yeter artık. 
0 oy
tarafından
Sen hatayı kaynananın adını ilk başa koyarak yapmissin. Hatta hiç koymayacaktin. 
0 oy
(20,961 puan) tarafından
Ayyy çocuk gbi inadına demem ben yaparsa yapsın daha çok demem 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,426 göst.
29 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,977 göst.
0 oy
15 cevap 559 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 297 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,714 soru

23,750,944 cevap

314,782 kullanıcı

...