0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Kızlar kızım 28 temmuzda 4.ayına giricek ama ne konuşuyor ne gığlıyor beni görünce ağlıyor hani meraklı öyle etrafı seyreder ama gığlaması yok göz teması zor kuruyorum normal mi bu durum acaba bazen gülüyor telefonla ailemle görüntülü konuşunca birşeyler diyor benle babasıyla hiç ne yapsam ne etsem sizce? 

4 Cevaplar

+1 oy
(54,507 puan) tarafından
doktora götür simdiye seninle sohbet etmesi lazimdi ☺️ 

bazen cok mu abartiyosunuz çok küçük daha 
(1,539 puan) tarafından
Hayır telefondan ses gelince gığlıyor gülümsüyor ama onun harici yok bu çok tuhafıma gitti telefonda onları yapıyor da bize neden yapmıyor diye beni görür görmez hemen ağlıyor mesela çok tuhaf değil mi ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
(54,507 puan) tarafından
sana nazlaniyodur ilgi istiyodur.kucak.istiyodur kizimda sabah uyaninca bakinirdi beni gorunce biziklardi kucak istedigi icin
-Reklam-
0 oy
(28,647 puan) tarafından
:D daha çok küçük kız merakk etme alışır 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Konuşması zaten imkansız da ama anlattığınıza göre bebeğiniz biraz tepkisiz . bu bebekten bebeğe değişir benim bebeğim her şeyime tepki verir ses çıkartır. Daha küçük sizin ki de takip edin bakalım noluyor
(1,539 puan) tarafından
Aynen tepkisiz ama bize karşı telefona karşı öyle değil ailelerle konuştuğumuzda her tepki heyecan gülümseme gığlama var ama ben konuşuyorum hemen ağlıyor ya da kafasını sağa sola çeviriyor
(2,831 puan) tarafından
Sizden korkmuş olabilir mi . Siz sürekli iletişim kurmaya çalışın oyunlar oynayın rahatlatıcı bir ses tonuyla konuşun
0 oy
tarafından
Kız bi dur daha 4 aylık bebe

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 734 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
0 oy
4 cevap 237 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 659 göst.

Kategoriler

1,493,045 soru

24,395,334 cevap

349,704 kullanıcı

...