Eşimle 1 senedir evliyiz…Sürekli esim annesini teyzesini akrabalarini dinler bisey alirken markete giderken nereye gidersek ne yaparsak onlari arar söyler ve danisir hep bu zamana kadar düzelir dedim cünkü onun disinda kötü bir huyu yoktu..ilk bebegimi bu yüzden stresten kalp atisi durdugu icin kürtaj oldm kaybettim..Annesi kardesi hersyimize karisiyrdu ewimdeki düzene alcagim esyalara kadar..Ben kürtaj olunca esim özür diledi bidaha olmucak seni herkese karsi korucam dedi ama yalanmis..Su an Hamileyim elhamdülillah 11 haftalik bu 11 hafta boyunca teyzemi özledim teyzemde kalcam annanemi özledim onlarda kalcam diyip kaliyor beni yanliz birakiyor..We biliyor hamileligim riskli doktor hersyi yasakladi…Inanin sürekli yatmak zorunda klyrm..Ama artk dayanamiyorum git gel 3 4 gün kalmakta ne hersyi onlara anltmassi herseyde onlrdan izin almasi beni cok yordu..Esime dedim bugün bosanalim diye bana bn bosanmak istemyrm ama ailemde kalmalarimada karosamazsn dedi bnde cocugun olsn cok istyrdun hergün allaha yalwariyordun allah bize bu mucizeyi verdi cok sükür neden bizi yanlz birakiyon biliyrsun riskli hamileligim dedim..Ve kisacasi bosaniyorum ailemle yasamaya dewam edicem ama cok stres oldum cok agladim hayallerim umutlarim böyle degildi size yazarken bile bogazim dügümleniyorBebegimi saglikla kucagima almak istyrm lütfen dua edin bana stresten bebegimi kaybetmek istemiyorum…Ve bosanip hic birsey talep etmicem..ins allahim bebegimi saglikla kucagima almayi nasip ederde dogum yaptiktan snrada ise baslayip bebegime ben bakmak istiyorum..Yeterki allahim bana bebegimi bagislasin.. sizden tek ricam bebegime dua etmeniz Allah hepinizden razi olsun
1,500,455 soru
24,505,279 cevap
358,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın