0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (281 puan) tarafından
Bizim burda yazin iş var kışın yok oda çok zor 12 ay iş bulabilirsen sezonluk teknede çalışıyor usta gemici belgesi var eşimi yazlı kışlı motor yat işine girmek istiyor ne yalan söyleyeyim maaşı çok iyi en düşük 15 milyardan başlıyor söylemesi ayıp ama yazın olmayacak 5 6 ay çok zor nadiren gidip gelecek izine bende bizden ayrılmasın ıstiyorum bize bağlıdır çok şükür ama sadece onsuz korkuyorum yanımda alışmışım ona napabilirim tam belli değil ama nasıl avutabikirim kendimi 

6 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Valla eski tekneciyim.korkun olmasın sakın alısırsın 
(281 puan) tarafından
Eşim bebekliginden beri balıkçı teknesinde büyümüş zaten ondan asla korkum yok muglada yaşıyoruz
(9,234 puan) tarafından
15 bin az ama ben 2018 te alıyordum o civarda ama ben yardımcı kaptanlık belgesı almıstım
(363 puan) tarafından
Belgenizi özel kurstan mi aldınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla gecım nerdeyse para nerdeyse orda olucak eşin, zamanla alısırsın
(281 puan) tarafından
Oda öyle diyor zaten kendi evimize geçene kadar
0 oy
(872 puan) tarafından
Geçim derdi zor biraz fedakarlık yapacaksın. Yapacak olan insan zaten her türlü yapar, dış ortam bahane deniz vs
(281 puan) tarafından
O konuda güvenim sonsuz eşime öyle yerde öyle bisey olmaz zaten
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benim eşimde yurtdışına gidecekti gemilerle çalışarak yani maaşlar en az bin dolardan başlıyordu 6 ay yok gemiden inmekte yasaktı.  Ama kayınpeder izin vermedi. İyiki de vermedi diyorum bir yandan da . Acil bir durum olsa gelemez bile kendini yer bitirir orada
(13,784 puan) tarafından
Benim kayinpederim vefat etti esim gemideyken. Ama esim 12 yildir bu isi yapiyor
(281 puan) tarafından
Yurttaşı değil cnm turizm bölgesindeyiz buralarda olacak ama deniz ustunde
(6,048 puan) tarafından
İşte benim eşim yurt dışına gidecekti.  Aslında bı 6 aylığına gitse fena olmazdı en az 20 bin olacaktı ayliyi
0 oy
tarafından
Geçim çok zor evet ayrı kalacaksın ama fedakarlık yapmak zorundasın alışırsın inşallah zamanla 
0 oy
(13,784 puan) tarafından
Esim gemi makinalari muhendisi 12 yildir bu isi yapiyor. 3 yillikda evliyiz 22 aylik bi oglum var 2.ye hamileyim :) soyleyeceklerim bu kadar
(281 puan) tarafından
Allah mutlugunuzu bozmasin yeter:))
(13,784 puan) tarafından
Amin canim cok saol sizinde insallah :)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mami (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 632 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,562 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,578 cevap

348,992 kullanıcı

...