0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Dertlesecek kimsem yok anneme babama anlatsam üzülürler kardeslerim desem onlar evliler kendileriylemi ugrassinlar benimlemi esimle aramiz cok bozuk bana deger ilgi gostermiyor evde sürekli oyun oynuyor yaninda bisey anlatsam beni dinlemiyor gozu kafasi hep oyunda bayramdan beride carsiya cikip kahveye gitmeye alisti sabah gidiyor geceye kadar ne yapicagimi sasirdim 7aylik bi kizim var evde onunla ilgileniyorum kendi istedigini yapiyor ben kendime gore hicbisey yapamiyorum disarda dolasmama bile izin vermiyor artik ilgisizliginden umursamazligindan bunaldim suan carsida ariyorum telefonuma cevap vermiyor ne karar vericemi sasiedim artik ayrilsam bi turlu ayrilmasam bin bir turlu. Ailem ayirilinca beni kabul edermi falan dusuncelerindeyim bana bi yol gosterin allah rizasi icin.

2 Cevaplar

0 oy
(1,736 puan) tarafından
Sizin dışarı çıkmanıza niye izin vermiyor, onu anlamadım. Nasıl bi hastalıklı ruh hali
(1 puan) tarafından
Kiskaniyormus yalan seven insan kiskanir önemseyen insan kiskanir bebegimle dolasmama bile izin vermiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evlilik bu değil .Bazı erkeklerin önce bı bunu idrak etmesi lazım .

Evleniyorsun ve eşin oluyor , aile oluyorsun .Ve aileler zamanlarınin büyük bir çoğunluğunu birlikte geçirirler .En azından aile birlik ve butunlugu icin birlikte güzel aktiviteler yaparlar .
Bu bir evlilik değil .eşinle oturup konuş kuzu.
(1 puan) tarafından
Kac defa konustum ama hemen kavga cikariyor bu postu actim ama daha anlatamadiklarim var ben 7senelik evliyim 15bucuk yasinda evlendim suan 22bucuk yasindayim severek evlendim aslinda ama esimle kac defa ayrilma aşamasindan döndük yeri geldi karakoluk olduk hastanelik olduk ama nedense o kadar seylere ragmen ayrilmadik birbirimizden ve esim cok ilgisizlesmeye basladi bendemi bi eksiklik var anlamiyorumm

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,228 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde leylanehir (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 666 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buketcikk (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,771 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 687 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,693 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,294 soru

24,399,223 cevap

349,978 kullanıcı

...