0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (1,201 puan) tarafından

Pişik için önereceğin iz  bişey varmı travazol hamazng sudocrem fito bebenthol  popolin  mustela haririci bu lar hiç fayda etmedi yavrum çok pişik ya geçip yine başlıo geçio yine başlıo 

30 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Önce yıka kurula hakiki zeytinyağı sür Bi süre kapatma açık kalsın altına naylon üstüne havlu koy uyurken açık kalsın hava alsın tamamen geçene kadar 
(1,201 puan) tarafından
Tamam canım saol
-Reklam-
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Ben margarin sürmüştüm geçmişti. Birinden duymuştum bende. 
(1,201 puan) tarafından
Tamam canım dsol
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ben sebamedden cok memnunum. Buyugunden kucugune her pisigi 2 kez surmemde tamamiyla gecirdi
(1,201 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
(735 puan) tarafından
Ben bebekliktendir çörek otu yağını kullanıyorum bire bir ve bitkisel tavsiye ederm. Benm oglumda diğer kremler ise yaramadk
(1,201 puan) tarafından
Tamam canım ddaol
0 oy
(3,196 puan) tarafından
Kızın kaç aylık 1 buçuk yaş da faşnsa bezi bıraktır gitsin ne uğralıcan biraz yorulucan ama bıraktır rahat et, -(yeşil sabun yada zeytin yağlı sabun ılktan biraz sıcak su günde 3 4 kere yıka poposunu) Bn krem kullanma hep böyle yaptm bezden çıktık tavsiye ederm 
(1,201 puan) tarafından
7 aya yeni girdi
(3,196 puan) tarafından
Ufakmış daha :) dediğim gbi yeşil sabun sıcak su yla yıka her alt değişimde
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Sarı kantoron yagı sür bana dua et bacım anında acısı geçiyo ertesi güne bişey kalmaz 
(1,201 puan) tarafından
Tamam bacım Allah razı olsun
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bebek yağı dene birde bizde etkili oldu 
(1,201 puan) tarafından
Tamam canım saolasın
0 oy
(4,245 puan) tarafından
Pişik geçip tekrar tekrar başlıyorsa bez degisimi sıklığı,pamuk ıslak mendil kullanimi ve en önemlisi beslenmesini bir takip edin tekrarlayan pişik mesela alerji belirtisi,susuzluk ,laktoz intoleransi vs gibi başka birseyin alt sebebi olarak gerçekleşiyor olabilir.

Mustela ve bepantol zaten pişik önleyici gunluk kullanılabilir pişik olduktan sonra mavi hametan sudacream olabilir gecmeyen ilerlemiş pişik için sadece Dr tavsiyesi ile travacord gibi kortizonlu kremler olabilir.

Küçük bir not surekli pişik kremi kullanimi (önleyici degil) özel bolge derisini inceltiği için de pişik sık sık tekrar eder.
(1,201 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
(55 puan) tarafından
Mavi hametan
(1,201 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Alerjisi filan mi var acaba?
(1,201 puan) tarafından
Var canım
(2,553 puan) tarafından
Geçmeyen pişik alerjiden oluyor canım.oglumda da vardı geçmiyordu meğer süte alerjisi varmış. Yediğin bir şey alerji yapıyordur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 241 göst.
20 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 211 göst.