Bana 100 tl gelmis evde pek durmam ama kurutma makinası calistirfim baya iyi mi sizce
Evde durmuyorsan çok bence . Kullandığın elektrikli aletler çok harcıyor zaten ..
Bu ay %10 indirimli geldi faturalar bide ona rağmen bayağı yüksekler. Bize 115 lira gelmiş. Kombinin de sürekli çalışması etkiliyor muhtemelen
Benim kurutma makinasi falan yok 58 tl gelmis camasir mak. Buzdolabi tv utu falan calisiyo cok fazla bence
Evde derin dondurucu varsa ve ketıl saç kurutma makinası ütü kısacası termostatla ilan hersey elektriği fazla tüketiyor gecen aylarda benim 75 i gecmezdi bu ay 102 geldi tabi zamlı faturalar normaldir
Banada 90 geldi
Evde durmuyrsan çok bize buay 122 lra gelmiş
Ben de evde durmam çamaşır makinem bulaşık makinem vs elektronik eşyaları kullanmama rağmen 45 50 civarı geliyor hep
44 elektrik sobasi yaktigimm halii
150 tl geldi bize de tabi yarısı vergi dağıtım bedeli filan
120 çamaşır bulaşık buzdolabı tv vs elektornik aletler ama iki kişiyiz sıksık calistirmiyorum da ona rağmen çok geliyor illere göre de değişiyor mu acaba merak ediyorum
Ben ütü bile yapmıyorum 165 geliyor
Valla canım ben bilmiyorum bizimki otomatik ödeme gelen faturayida ev sahibi alıyor ben hiç görmüyorum napicaksa o ödeyecek bilmem yada kaynatıp suyunu mu içecek bilmem
Ya evde durmadım derk3n annem üst katta ordayım. Yine camadır bulasıkk kulandım ve bebegim kıyafetlerini yıkarım utuledimm
Antalya dayım elektrikli soba klima bulaşık ve çamaşır makinesi çalışır bu ay 134 TL gelmiş
Sanrm 87 de bize glmis
Cok iyi cunku bizimki 600 tl istersen faturalari degistirelim :)
Bizde evde durmuyoruz ,80 TL geldi
Bana sürekli 60 65 gelirken dört aydır hep 100 tlnin üstünde geliyor bu ayda 120 geldi
98 lira da bana gelmis
bizede 220 gelmis
411,190 soru
12,377,052 cevap
42,917 kullanıcı