0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Neden sigorta karsilamazki ilaclari ya inanin 3 gundur antbiyotikti isal icin ilacti bisru ilac yazdilar ya aldigimiz ilaclar resmen toplamda 700 800 tl civari  3 gunde asgari ucrete calisan bi ailenin bebegi hasta olmasin resmen ne kadar kotu durumdayiz ya

7 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından
Hangi ilacmis onlar kii karsilamiyo
tarafından
Isimleri ezberimde degil ama toplan 7 kutu ilac var  birisi biogia eczaci direk bunlari sigorta karsilamiyo diyo oylede boylede alincak yani suana kadar aldigin ilaclardan bi ates dusuruculeri karsiladi sanirim
(396 puan) tarafından
Himm gecmis olsun. Biogia zaten yurt disi ürünü ben 5 ay once 100 tl den almistim.Allah kolaylık versin
tarafından
Dün 160 a almiş eşim canim
(14,128 puan) tarafından
Maalesef bazı ilaçlar öyle bizde sab simplex aldık 200 biogia aldık 180 daha bu gaz için sadece
-Reklam-
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Aynen reçeteye yazılanların çocuğu bile ücretli alıyorum 

Ve kendim gidip kafama göre bazı ilaçları alamıyorum reçetesiz satılmazmis 

Dedim eczacıya yazilsada zaten ücretli alıyorum ne mantık bu diye 
tarafından
Kesinlikle ya oglum bogaz enfeksyonu kapmis antibiyotik falan verdiler isal basladi isal ilacirida karsilamiyomus 3 gundur aldigimiz ilac 800 bulmuştur gercekten ya aldik bir şekilde ama inan annem vermese alicak durumum yok çocuk yani bunlar nasil sigorta karsilamiyo anlamiyorum
(2,099 puan) tarafından
Aynen canım ve gittikçe daha çok zam geliyor ilaçlara Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin amin Allahim islah etsin bunlari
(396 puan) tarafından
Gecen bnm kizimda hasta oldu
antibiyotik amoklavin
Mide bulantisi motilium
Bagirsak duzenliyici (ishal,kabiz vs) tribudat
Bide ateş dusurucu yazmis 38 TL ödedim
tarafından
Hic blmiyorum canim biz baya ödedik bagirsak duxrnleyici icin biogia yazmis zaten o tek basina 160 tl
(396 puan) tarafından
Biogia zaten cok pahali yurt dışı urunuymus. Ufacik şişe yazık paraya ama napcan mecbur alıyoruz iyi geliyo
0 oy
tarafından
İlaçlara bile zam geldi çoğu ilacı sigorta karşılamıyor özellikle antibiyotikleri Allah hastane kapılarına düşürmesin 
tarafından
Zaten bizede antbyotik yazildi canim hep bogaz enfeksyonu kapmis oglum bide isal basladi dünde isal icin ilac aldik yani alamicak durumda olsaydik nolucakti bu kadarmi pahali olur cocuk bunlar ya bebek
tarafından
Kesinlikle katılıyorum ateş düşürücü calpol bile 50 tl olmuş 2 hafta kullan dolu dolu çöpe atılıyor
tarafından
Evet ki ates olmadigi zaman zaten gereksiz kullanilmiyor her seferunde yeni aliyoruz ya aliniyor bir sekilde evet ama daha sonra ay sonu nasi gelicek diye bakiyoruz tabiki cocuklarimiz iyi olsun ama ay sonuna kadar da beziydi mamasiyfi derken cok zorluyor Allah yardimcimis olsun zaten cocuklari dusunseler sma ilaclari burda da olur yazik
0 oy
tarafından
Tamamliyle devlet politikası. Hangi ilacın ödeneceğini hangisinin fark çıkartacığını hepsini hükümet belirliyor. 
tarafından
Ates duruculer zaten ucuz onlari karsiliyor antibyotikler dunya pahasi  hicbrni karsilamiyor yani cok yazik gercekten o kadar prayi bulup ilac alamicak insanlar var cok yazik sigorta var ise yaramiyor
tarafından
Probiyotiklerin hiçbirini karşılamıyor özellikle. Ve sadece çocuk için değil yetişkinler için bile o kadar önemli ki probiyotik. Kardeşimde gluten intöleransı var. Bağırsak hareketleri hep düzensiz, sürekli probiyotik kullanması lazım. Her ay sadece probiyotik gideri bile o kadar fazla ki
tarafından
Cok yazik gercektrn dusunseje asgari ucrete calisuyosun ki eşim bu sekilde calisiyor ev kira faturalar cocuk mama ile besleniyor zaten mama bez masrafi var yeme icme yani annem bayram harcili 2.bin tl bi para vermisti cocuga o olmasaydi ya faturalari odeyemezdim yada mutfaga hicbisey alamazdim heralde
tarafından
Kesinlikle çok iyi anlıyorum. Eşimin de benim de gelirimiz iyi Allah'a şükür ama kardeşime falan alırken Allah biliyor her seferinde düşünüyorum. Diyorum ki Allah yardımcıları olsun asgarî ücretlinin. Tepedekilerin de Allah belasını versin gerçekten. İmkansız yani böyle geçinmek
tarafından
Amim canim amin
0 oy
(3,266 puan) tarafından
3 aydır iyileşinler diye uğraşıyorum 2 tane çocuğum. 2 3 kez antibiyotik birde antibiyotik iğne ilaçlar. Hava derken dediğin gibi en az 500 vermişimdir. Sgk karşıladığı halde böyle. 
tarafından
Yazik valla halimize cocuklarimiza ilac alirken bile ay sonunu nasil getiricrz derdine dusmek cok yazik
(3,266 puan) tarafından
Aynen işte iyilessinler diye gözümüze gelmiyor ama bizi tabiki etkiliyor
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Citti bir hastalığn ilacı olmadığı sürece bütün ilaçları normalde 18yasinakadar karşılar. Suan benim eşimin yok. Ama cocuklsrinkini alabiliyoruz bı yanlışlık olmustur
tarafından
Antibiyotikleri var canim birde iste biogia var o zaten kendisi 160 tl sadece probiyatik ilaclari isal ilaclari
(2,522 puan) tarafından
Dediğim gibi bı yanlislik varlık bu ilaçlar sigorta dahilinde olur bildiğimiz ilaclar
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Devlette öyle olmaması lazım genelde devlet yazmıyor öyle özel hastanelerin receleri genelde eksik girdikleri için karsilanmiyor
tarafından
Yok canim devlette goturuyorum zaten herzaman
(4,589 puan) tarafından
Allah Allah olmaması gerek öyle birşey normalde ama

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,889 soru

23,613,918 cevap

306,479 kullanıcı

...