0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından

Pompa işlemi yaptık olmadı

Şırınga ile denedik olmadı

Bebeğim göğüs ucu silikonuna alıştı. Göğüs ucum olmadığı için mecbur kaldık silikona. Bebeğim 1 hafta küvözde kaldı yaklaşık 8 gündür de taburcu ve sık emziriyorum bugün doktora gittik 150 gr almış gelişimi yavaş dedi salı gelin kilo alımı yavaşsa mama takviyesi yapacağız dedi. Ne yapmam lazım memeyi tutması için çok sıkıntıya girdim üzüldüm:(. Ama bir yandan da 1 hafta 150 gr alması açımdan iyi çünkü hiç almamasından iyidir düşüncesi tesellisindeyim red ediyor bebeğim memeyi zorlayınca da sinirleniyor 

4 Cevaplar

0 oy
(22,071 puan) tarafından
Bırakınca bırakıyorlar canim ya bisi yapamiyon ama yinede ısrarla ver bklm
-Reklam-
0 oy
(3,390 puan) tarafından
Silikon uça aliştiysa şöyle deneyin önce uçla verin 2 dk emsin sonra hizlica cikarin normal gogsunuzu verin. Bende başta silikon uçla emzirdim baya ugrastim biraktirmak için ben kilo alma sorunu yoktu ama bırakmak istiyordum 3 4 ayda anca birakabildim 
0 oy
(260 puan) tarafından
Silikon uc kullan. Alisir diye dert etme sütünü icsin önemli olan o ztn zamani geldiginde kendiliginden istemicek ucu normal emmek isticek bi kac ay sabir gerekiyor
0 oy
tarafından
Kuzum emzirme destek sistemi dene arastir gerçekten faydalı bir yöntem sütun de artar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kubra_16 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
0 oy
8 cevap 180 göst.

408,284 soru