+1 oy
794 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından
Kızlar çocukluğunuzla ilgili komik anılarınız varmı aklınıza geldiğinizde güldüğünüz?ben ilk defa okula gitdiğimde ayakabımı çıkarıb sınıfa girmiştim ev sanıp))))herkez gülmüştü ablamda utanmıştı))))))

26 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından

Cocukluk arkadaşımı saklamistik oyun oynuyoruz sözde annesi her yerde arkadasimi ariyor bizde bilmiyoz görmedik diyoruz ailesi polisi aradimi geldi kac araba polis karokola aldilarmi bizi ifadeye söyledik sonunda bizim eve saklamistik gardolaba bide:))

(196 puan) tarafından
Aaaaa hahahahaha)))))))))kız neyaptınız öyle annenin yüreğine vermişsinuz
(1,916 puan) tarafından
Ay hic sorma kovalamisti kadin bizi :))
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından

Ayy durun bende anlatayım 1. Sınıftaydim hlhocq ödev verdi ben yapmadım ertesi gün ödevi istedi yapmadım dedim bi tokat attı akşama yap yarın bakicam dedi ben akşam yine yapmadım  ondan sonda ertesi gün beni bi dövdü keşke yapasaydim dedim aynı ödevi bidaha verdi onun yanında da bisaha bqska ödev verdi yeni verdiği ödevi yaptım eski ödevi gene yapmadım en sonda hoca dediki bana seni dayak akillandirmaz demişti  bunu hiç unutamıyorum

Bide 4. Siniftayim 15 tatil karnesi aldık benim ders notlarımı kötüydü onu silip hep sini 5 5 5 5 yapmıştım babamın korkusuna karneyi babama gosetedim aferim kziima diye 1 lira verdi ondan sonra akşam kuzenlerim karnesine bakmaya gitmiş 2 kuzenimle qyni sınıftayız onlar beni şikayet etmişti daui kızının dersleri kötü hepsi 5 5 5 olsa takdir alması gerekiyordu  akşam geldi babm karneyi istedi bende verdim sorna beni dövdü onu kandırdım diye verdiği 1 lirayı da geri istedi  kisindi beni tam 15 gün boyunca soğuk odada tek.basima yatirmisti
(196 puan) tarafından
Aksi çocuk)))))))o kadar tokat ye ödevi yapma helal olsun hsha
(15 puan) tarafından
Eve girdiğim yoktu ki bide ödev yapayim
0 oy
tarafından
4. sınıftayım  dışarıda oyun oynuyoruz gittim öğretmenin yanına dizine vurdum baba demiştim ay ne utanmıştım=) 
0 oy
(10,151 puan) tarafından
Bende küçükken tavuklar uçuyor sandım tavuklarimiz vardı bende bitanesini yakaladım kanatlarını bağladım acaba baglasamda uçar mu diye mrk ettim ve damdan attım megersem iç kanama geçirmiş öldü annem bilmesin diye hemen açtım ipleri bilmemelikten geldim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Gecekondu da kiracı çıkmıştı anneannemde bana verdi git kiralık yazısını as diye anahtarı almamışım gittim kapının altından attım kiralık yazısını ahahahhahaha hayaletler asmış diye hala dalga geçiyorlar:D bir kere de kardeşimi okulda unutmuştum ahahahhahaha

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 705 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Umut un annesi (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
0 oy
17 cevap 600 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,026 göst.

411,410 soru