Anlamadım butonu
Gız evli barklı garılar oldunuz işiniz hala gırgır şamata ( #soranolursahayattangönlügeçmişdersiniz)
Ortaokulu okurken müdür yardımcısı ile hiç bir şekilde anlaşamazdım tuaf biriydi herkese hep anlamsız şakalar yapar kendi kendine eğlenirdi hiç hoşuma gitmezdi bu hareketti ozaman 8nci sınıfa gidiyorum birgün mumları sarıp sarmalayıp siyah poşette koymuştum nobetciyken odasına koyup sonra polisi aramıştım okul müdür yardımcısı okulu patlatacak eylem yapacak diye neyse polisler geldi okulu boşalttı ben oturdum bi kenarda izliyorum herkes bir telaş bir acele ben rahattım polisler geldi imha ekipleri geldi poşeti patlattılar bisey yok diyip gittiler sonra ben mezun olunca müdür yardımcısına dedim hocam şakalar öyle değil böyle yapılır diye
Oğluma köfte yedirdi annem çocuk güzel güzel yedi nyse sonra uykusu geldi emzireyim uyusun dedim çocuk emmiyo bi türlü 2 3 kez mememi ısırdı baya acıdı elimle tuttum göğsümü elime et parçaları geldi aannnaaa koşun koşun mememin ucu koptu dedim sonra bi baktık bizim ömer köfteleri yutmamış ağzında biriktirmiş bu da böyle saçma bi anımdı işte
1,514,439 soru
24,696,655 cevap
368,679 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın