0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar kaynananjzlq birlikte mi duruyorsunuz yada ayrımı qraniz nasill

34 Cevaplar

0 oy
(513 puan) tarafından
Aramiz berbattan da berbat. kendisi insan sevmeyen birisi. psikolojik olarak sıkıntısı oldugunu etrafindaki hetkes diyor cunku normal insanlar gibi mutlu olmayi mutlu olani sevmeyi bebegi evladi falan asla sevmez. guzel bir olaydan bile kavga cikarir. bu bayram evine gittik ziyarete yanimiza cikmadi torununun suratina bile bakmadi. benim hakkimda arkamdan bir suru kotu sey soyler. artik sabrim tukendi iliskimi kestim bir daha gitmeyecegim kendi kiniyle bogulsun.zerre sevmiyorum hatta nefret ediyorum. en guzel anlarimi zehir etti hakkim haram zikkim olsun!!!
-Reklam-
0 oy
(2,424 puan) tarafından

Ayrı yaşıyoruz, aramız iyi degildi. 8 ay küs kaldım, barıştık 1 aydır artık hatasını anladığı için mi nedir bir şey demiyor yapmıyor. Bakalım iyi gibi şükür :)

0 oy
(91 puan) tarafından
Çok hoşlanmıyorum  o da benden büyük ihtimalle  ben nasıl mutluysam istersem görüşürüm istemezsem asla böyle iyiyiz ama 
0 oy
(711 puan) tarafından
Evimiz ayrı ama o muşmula suratını 2 3 güne bir goruyorum öyle bile hayatımın ocine etme peşinde . Hele bide yılan gorumcelerim var 3 dene kimse ellerine su dokemez 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Altimda oturuyor ne o benimle konusur nede ben onunla inanki boyle kafam rahat kavga cikmiyor en azindan
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Aramız iyi biz merkezdeyiz o köyde yaşıyor fazla görüşmüyoruz 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Ev iki katli koydeyim tek giris var anlicgin evin icinden merdiven oyle yasiyorum mutlmusun desen kaynanamla sorunum yok ama kayulinpeder cok konsuyor kaynana degl.kayinpeder cekiyorum o da bunaltiyor. Artik herseye karsliyorlar ccouguma giydylrcegm  bilmm.neye usuru usur diye basinda. Geziyprlar bundan skldm bunaldim bazen esimlede tartsyorzu bu yuzden  dua edin kendi evimze cikalimmbi an once ben kacarak evlendim bu arsda
0 oy
tarafından
Kaynanam yok :D
0 oy
(7,939 puan) tarafından
Altlı üstlüyüz olmaz olaydık o kadar diyeyim.
0 oy
tarafından

Ayrı oturuyoruz çok nadir bana gelir bende çok.nadir.giderim yeni.bebem oldu iste ona geldi bi senede 3 defa anca gelir bende eşimi zorla gotururum eşim gitmek istemiyor gidince de en fazla yarim saat oturur kalkaljm der:D o yüzden aramiz çok iyi 

0 oy
tarafından

2 tane kaynanam var ikisiyle de görüşmüyorum:D

0 oy
tarafından
Bugun birkez daha nefret ettim kendisinden
0 oy
(955 puan) tarafından
Hergun ağzının ortasına ıslak odunla vurasım var dk başı fotosuna bakıp tüküresim var o kadar iyi yani 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 849 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 643 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 308 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 606 göst.

408,534 soru

12,275,467 cevap

37,732 kullanıcı

Kategoriler

...