Kızlar annenizle kaynananızın arası nasıl?
Benimkiler beni istemedi baştan eşime layık görmemişler. Kültür farklıymış bilmem ne eşim de seviyorum vazgeçiremezsiniz diye diretti evlendik . Biz göçmeniz onlar yörük yemekler, düğünde ki oyunlar, adetler gerçekten farklı ister istemez
Neyse mesela benim kaynanam annemi aramaz sormaz gelmez yemeğe davet etmez ama görümcenin olsun eltimin olsun ailesiyle çok içli dışlı yemekler gelip gitmeler. Hatta geçen ramazanda onları davet etti yemeğe benimkileri davet etmedi bizde gittik komşusu da baklavaya yardıma gelmiş o gördü hani senin anneler dedi bana dedim cagirmamis eltimin eniştenin ailesini cagiracagindan haberim yoktu dedim
Neyse yani öyle mesela köyde bı tanıdık vs düğün olsun annem gelir ama hiç annemi saylamaz gider başkasıyla oturur yer içer. Akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı annem babam da geldi kayınpeder babamı aldı kahveye götürdü kaynana gitti kendi kardeşlerinin yanına annem de gorumcemle oturdu
Tamam benimle sorun yaşadı aramiz kötü ama aileme başından beri böyleler aramaz sormaz gelmez yemeğe olsun çağırmaz soguk davranır
Sizinkiler nasıl??