0 oy
676 göst.
Diğer kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Az önceki posttan yola çıkarak anlatayım. Biz birkaç öğretmen bir dağ köyüne atanmistik. Çocuklar ilk defa okulu bizle gördüler. İşte onlara bayağı herşeyi sil baştan öğretiyoruz teşekkür etmek kibar olmak saygı görmek sayginduymak tuvalet alışkanlığı okuma yazma vs.. 

Birgün muhtar gelip bize dedi ki hocam dövün bunlari çok simarttiniz biz muhtara karşı çıktık. Ne demek abi çocuklar değer görüyorlar evlatlarına da bunu ogretsinler yanlış yapan sizsiniz. Biz muhtarın demesiyle gaddarlik yapmadik tabii.

Sonra başka bir gün okula çalı geldu sobada yakmamiz için bayağı büyük baltalar şeklinde. 

Biz ortaokul öğretmenleri büyük çocuklarla beraber içeri taşıdık. Sonra çocuklar dinlensin ilkokul öğretmenleri onlarla taşısın dedik.

O ara ben m yardimcisiydim ilkokul tarafına odunları kolacan etmeye gittim ne gorim o koca balyaları 4. Sınıf öğrencileri taşıyor ogretmenleri olacak pislik başlarında duruyor kollarını bağlamış şekilde. Ne oluyor dedim gülerek ehehe kendileri istedi ya dedi. Sonra müdür arkadaşa söyledim bir hışım yetişti o kadına bağırmaya başladı. Pislik ağlaya ağlaya kendini savunuyor ya bunlar zaten hep yapan çocuklar.

İşte o gerzege bunu anlayamazsın gaddar bencil çünkü. Evet hep yapan çocuklar ama yapmaktan boyları kısa kalmış mahvolmuş bedenleri bari burda calismasinlar. Sen kimsin o çocuğu somuruyorsun 

Demem o ki Allah önce merhamet sonra fırsat versin böylesine. Sınavlar kazanılır öğretmen olunur ama hakkı verilmez. Allah çocuklarımızı böylesinden korusun

6 Cevaplar

0 oy
(3,167 puan) tarafından
Amin canım amin 
tarafından
Naberrr
(3,167 puan) tarafından
İyidir kuzum senden naber nasılsın
-Reklam-
0 oy
(8,933 puan) tarafından
İstismar deyince aklima geldi bizim okulda bi ogretmen.vardi sınifindaki kizlari kucagina falan oturrtuyordu cocuk olunca anlamiyorduk tabi. Diger postuda gordum de kimseye guvenilmez.diyecegim
(4,034 puan) tarafından
Takip edeceksin o öğretmen nasıl davranıyor bakacaksin
(8,933 puan) tarafından
Tabiki
(2,385 puan) tarafından
Aynen bizim de öğretmenimiz öyleydi. Ders arasında bi kız çocuğunu yanına çağırır kucağına oturtur sever öperdi. Bizde çocuk aklıyla anlamazdık  bişey seviyo zannederdik
(914 puan) tarafından
Ay bizim bi sapık öğretmen de kızlar oynamazsa gecirmem siniftan diye zorla oynatir öğrenci siralarinin arkasina oturuo izlerdi pislik herif zaten oynamayi sevmezdim iyice nefret etmistim
0 oy
tarafından

Anlattğnzdn hicbi sey anlamdm

Başlik baska icerk baska 

(4,034 puan) tarafından
Ben de ona şaşırdım valla
tarafından
Sadce cinsellk gelmyo
Cok karisk ki baslkla icerk ne alaka
(4,034 puan) tarafından
Gerçekten biraz kitap mı okusan
tarafından
Keske sen okusaydn da
Boyle karmakarsk anlatmasydn
Ki haddine degil
(4,034 puan) tarafından
Ben karmaşık anlatmadım düzenli gittim sırasıyla ama sen benim aciklamami da anlamamissin
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Yani ?????  Konu farklı başlık farklı
(4,034 puan) tarafından
Hayır ya istismar kullanmak demek sömürmek demek
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Valla abim öğretmen bu zamana kadar okadar çok şey duydum ki ondan buna şaşırmadım yani bi köye atandığında okulunu açıp ders vereceğini duyunca öğrencilerin sevindiğini görmüş önceki öğretmen okulda başka öğretmen yok bukadar öğrenciyle ben uğraşamam diyip hiçbişey öğretmeyip çoğu zaman okulu açmıyormuş öylece mezun ediyormuş 4. Sınıf öğrencisi daha alfabe bilmiyordu o köye atandığında.. 
(4,034 puan) tarafından
Malesef bizden öncekiler de öyleymiş :( hatta çocuklar şey demişti adam evine kapanıp iciyormus karne günü gelince hepsini geçirmiş gerçekten uğraşmak zor ama oraya gittiysen devlete siz verdiysen yapacaksın mecbursun.
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya. Allah sizin gibi iyi niyetli öğretmenleri başımızdan eksik etmesin.
(4,034 puan) tarafından
İlla ki eksiklerim oldu daha fazla yapabilirsin zamanı geriye almayı isterdim ama çocukları hirpalamadim o yönden gönlüm rahat

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 534 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 856 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 682 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,383 göst.
4 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eda (196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,227 soru

24,398,480 cevap