0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından
2 yaşında kızım var . İlk defa uzun yolcuga gidcz otobüsle nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum kızlar . Taktik verin bana altına yapsa nasıl değiştirecem uyuduğunda nasl yapıcam zor gün beni bekliyor :)

8 Cevaplar

+1 oy
(1,115 puan) tarafından
Otobüsle yolculukta iki bilet alıyorum. 

Akşam otobüsüne biniyorum. Öğlen uykusunu kısa tutuyorum. Otobüste çok huzursuzlanırsa çizgi film indirdiğim telefonumdan çizgi film açıyorum. Zaten sonra uykusu geliyor ve uyuyor. Bez değişimini de iki koltuk aldığım için zorlanmadım.

Benim otobüs yolculuğum 9 saat sürüyor. Daha uzun veya gündüz olursa da gece uykusunu kısa tutar yine oyuncak vs o şekilde idare ederim. Bebek bu çocuk bu uslu başlı oturması beklenemez zaten. Kimse de yargılamaz.yargılayacak olan eğlesin çocuğu o zaman 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendı arabamızla gıttık 10 saat yol ıgrenc gectı ıgrenc tekme mı yemedım tokat mı yemedım otokoltugunda oturuyor dıye nerdeyse bayılcaktı sınırden zaten
(345 puan) tarafından
Otobüste ben ne yapıcam ya milletide rahatsız ederiz ofoff
0 oy
tarafından
Aklın varsa binme bacım kaç :)
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Özel araçla gittim üç aylıktı hep uyudu. Haftaya memlekete gidicem yine 15 saatlik yol. Oto koltuğu aldım oturmayı seviyor inşallah kazasız belasız gideriz
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Sesli kitaplar, sesli oyuncak laptoplar, oyuncak telefonlar kesinlikle faydasını göreceğiniz şeyler. İmkanınız varsa fisher price ın sesli oyunvaklarondan alın derim
0 oy
(878 puan) tarafından

Bugune kadar hep ucak kullandik malum fahiş fiyattan sonra ilk kez bayramda gidiş dönüş iotobüs kullandık 2 yaşında oğlumla gece bilet aldık uyuyarak gitti yanyana 2 koltuk al yastığını battaniyesini al yatak gibi yatsın oh dedim bundan sonra uçak bitti otobüse devam derken dönüşte çok huysuzlandı ağladı 2 3 kez rezillikti:(

0 oy
(2,755 puan) tarafından

2 yaşında oğlum var bugün 45 dklık marmaray yolculuğunun 25 dakikasından sonra çıldırdı :) yani bizim için imkansız gibi birşey hele ki tekken asla :) 

0 oy
(2,521 puan) tarafından
İnada koltuk al gece olsun uyur altinida değiştirirsin sorun olmaz bende gitmiştim rahatti

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 396 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.