+1 oy
1,257 göst.
Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba kızlar. Benim bekar 28 yaşında bir görümcem var. Normalde kapalı kendisi. Öğretmen. Bize ne zaman gelse aşırı açık giyiniyor. Şort o kadar kısa ki poposunu görüyorum. Oğlumu bacaklarını açıp ortasında alıp oynuyor ve iç çamaşırı da giymediği için cinsel organının yanaklarını görüyorum. Midem bulanıyor artık. Eşim hiç bakmıyor kardeşine. Konuşurken sadece suratına bakıyor. Rahatsız olduğu için bakmadığını düşünüyorum. Evde kayınvalidem de var. Birlikte ziyaretimize geldiler. "Hiç mi farketmiyor annesi de?" derseniz; annesi de aynı şey. Normalde o da tesettürlü ama bizim evde balkona askılı badi, südyensiz ve başı açık oturup kahve içiyor. 

Kesinlikle giyimlerini eleştirmek değil niyetim. Ben zaten açık bir kadınım. Mayo da giyerim, askılı elbise de. Sadece her şeyin bir adabı olduğunu düşünüyorum. Görümcemin cinsel organına poposuna kadar görmek beni rahatsız ediyor evde. Kayınvalidemin de eşim yokken açık şekilde böyle balkona çıkması beni rahatsız ediyor. Çünkü kolu komşu bu kadın tesettürlü değil miydi diye dedikodu başlayacak lojmanda. 

Onlar 1 ay kalıp gidecek. Derdi açıklaması bana kalacak. 

Eşime şikayet etmeli miyim ailesini?

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben soylerdim kocama oylede giyinilmez
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
 Kesinlikle çok haklısın kapaliligin bir adabı var ..Allah korusun ya cinsel organ görmek ne demek hadi abisi görse dünyanın çivisi çıkmış babası kızına tecavüz eder olmuş art niyet değil ama hayır bence kapalı kadına yakışmaz sıcak oldu falanda şort falan giyer diycem ama göstermek ne alaka .. hem onun iç çamaşır mi yokmuş bı aliver bari onlar la aynı evde bir ay Allah kolaylık versin de bir kavga çıkar yakında merak etme böyle saçma iş ollmaz çünkü 
(20 puan) tarafından
Söylesene abla bu ne hal şeyini gördüm resmen de . İç çamaşırın yoksa vereyim de..kaynanan  falan anne dışarı çıkma görene ayıp olur falan de..gerçi böylelerine yüz de olmaz ki .. gerisi değil dışardan bir arkadaşın soracak bunlar ne ayak dese valla haklı..
0 oy
(621 puan) tarafından
Gülerek kukun görünüyor kız de belki toparlanır ya da çocuğumun dişleri dökülecek biraz daha açarsan de sonra alınırsa şaka yaptım ki o da anlar herhal her şakanın altında bı gerçek sonuçta 
0 oy
(573 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın ama ben direk söylerdim ayıp ya utanma yok bence 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
25 cevap 1,150 göst.
22 Ekim 2022 Aile kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 843 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu