0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (611 puan) tarafından
Açılma var nst sancı çıkar mı açılma var mı diye bakılan yere igne batması gibi batma acı oluyor karnım adet olur gibi agrıyor pzt randevum var 

Ben cok mu kuşkuda kalıyorum acaba acılma var sa sancı varsa çocuğuma bişey olursa vs vs cok şeyler aklıma geliyor 

37+2 

3 Cevaplar

0 oy
(8,669 puan) tarafından
Açılma varsa sancı çıkıyor acilmanin cmsine göre yatış yapiliyor
(784 puan) tarafından
1.5 cm açılmam var dün gece nstde sancı çıkmadı yani bana öyle söylediler herkeste mi aynı oluyor
(8,669 puan) tarafından
Açılman az cnm yürüyüşler yap uzun yürüyüşler yor kendini egzersizler yap doguma yakın
(784 puan) tarafından
35+5 haftalığım daha doktor 2 hafta daha içeride kalırsa bizim için iyi dedi o yüzden uzanıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum
(611 puan) tarafından
Açılma belirtisi yaşayan varmı
(784 puan) tarafından
Açılma belirtisi bilmem ama 25 haftadan beri yalancı sancı çekiyorum 30 haftada alttan muayene oldum o zaman açılmam yoktu bayramdan beri sancılarım çoğaldı bi ara bebeğimin hareketleri çok azaldıydı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ufak bi sancı ile gittim 2-3 santim açılma vardı ama nstde sancı çıkmadı. Nişan da geldi halbuki. Sancı olmadığı için eve geri geldim 5 gündür o açıklık ile geziyorum hala bi çoğalma yok galiba ki sancı gelmiyor. 
0 oy
(93 puan) tarafından
Her acilma da sanci olmaz her sancida da acilma olmaz dogum basliyacak sekilde acilman varsa suni sanci verebilirler benimde sancim coktu acilmam gec oldu 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 752 göst.
0 oy
1 cevap 680 göst.
9 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kır papatyası (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 273 göst.
0 oy
9 cevap 322 göst.
12 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,938 soru

23,614,714 cevap

306,536 kullanıcı

...