0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (2,541 puan) tarafından
Kizlar 8 aylık bebeğim anne sütü veriyorum. Gece 2 saatte bir uyanıyor. İlk 2 ay ben uyandırdım. Ama ondan sonra uyuyordu baya ama bu 1 aydır 2 saatte bir ağlıyor süt istiyor. Neden böyle oldu hiç anlamıyorum gerçekten. Bilgisi olan var mı acaba?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişten olabilir diş ağrısı önceden belli ediyor kendini ya
(2,541 puan) tarafından
Evet aslında aklıma gelmedi değil inşallah ondandır sonra düzelir ya. Uyuduğum uykudan zerre bir şey anlamıyorum yaaa. Sanki 5 dk bir uyanıyorum gibi geliyor.
tarafından
Canım hamd olsun dişten zerre sıkıntı çekmedim Allah'ım sağ olsun benim kızda gece uyanır yatağın içinde dört döner alır yerine koyarım
(2,541 puan) tarafından
Benimki ağlamaya başlıyor yaa susmuyor canım.
-Reklam-
0 oy
(618 puan) tarafından
Hiç sorma benim kızım 1 buçuk yaşında hala uyanıyor rüya öğünü yapınca yine uyanıp süt istiyor köşede bekleyeyim belki banada fikir olur
(2,541 puan) tarafından
Aynen canım inşallah yaaa.
0 oy
tarafından
8 aylıkken benimkide 3 saatte 1 uyanirdi acikirdi. 1 yaştan sonra 1 sefer kalkmaya başlıyorlar cnm gecicidir
(2,541 puan) tarafından
1 ay öncesinde hiç böyle değildi yaa. Anlamıyorum inşallah geçicidir.
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bu sorunun cevabını ve çözümünü bilene nobel barış ödülü verilsin. Benimki iki saat aralıksız uyuyunca baya iyi uyudu bugün diyorum. 
(2,541 puan) tarafından
Hey maşallah seninki daha berbatmis:)
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olabilir
(2,541 puan) tarafından
Evet o da aklıma geliyor canım yaa
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Aynı bizim oğlan  8 aylık olucak gece uykusu nedir unuttum , kızımda hiç uyandigimizi hatirlamam bile
(2,541 puan) tarafından
Of aynı durumdayım yaaa
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Benimki de o aralar yatirirdim daha ben yatmadan ağlardı en sonunda yanıma almakta çareyi buldum malesef. Sabaha kadar emerek yatiyo ayrı yatırımda da ben yatamiyorum 
(2,541 puan) tarafından
Benimki de ilk yatırıyorum 3 defa uyanmadan tam uykuya dalmiyor maalesef yaa. Of emziremem sabaha kadar ya:)
(1,321 puan) tarafından
Bende yanımda alistirmayacam derdim. Baktım yatamiyorum aldım yanıma napcam
0 oy
(364 puan) tarafından
Bebeklerde belli dönemlerde uyku gerilemesi yaşanıyor. Mesela 4,8,12,18. Aylarda. Siz de şuan 8. Ay uyku gerilemesi yaşıyorsunuz muhtemelen. Yaklaşık 1 ay sürmüştü bizim çok sık kalkiyordu. Sadece sabır başka çaresi yok böyle böyle büyüyorlar 
(2,541 puan) tarafından
Evet canım yaaa mahvoldum gerçekten
0 oy
(13,717 puan) tarafından
Dis olabilir susuyor olabilir acıkıyor olabilir
(2,541 puan) tarafından
2 saatte bir mı açıkiyor anlamıyorum ki
(13,717 puan) tarafından
Sıcaktan da kalkıyor olabilir canım susuyor falan mı acaba
(2,541 puan) tarafından
Yok canım her uyandığında su veriyorum kesinlikle
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Diş olabilir canım bide bebekler 8. Ay yada 9. Ayda atak oluyor o zamanda kalkıyorlar onlada alakalı olabilir geçici bir durumdur bekle geçer 
(2,541 puan) tarafından
İnan hiç geçmeyecek gibi geliyor şuan bile emiyor yine
(7,375 puan) tarafından
Geçer canım zamanla hepsi geçiyor yeni yeni huylar çıkıyor
(2,541 puan) tarafından
Aynen haklısın canım
0 oy
(504 puan) tarafından
Canım bebekler anne sütü veya meme emdiği zaman böyle sürekli sık uyanıyorlar. Ben oğlumu memeden kesmeden önce bu şekilde uyanıyordu kestikten sonra sadece bir kere su için uyanıyor.
(2,541 puan) tarafından
Belki de haklısınız meme istiyor bu aralar çok fazla. Hep yanıma geliyor emmek için . Şuan bile uyandı emiyor
(504 puan) tarafından
Evet meme emen bebeklerde çok sıkıntı bu durum sürekli uyanırlar benim oğlum 7-8 defaya kadar uyanıyordu ne zaman kestim rahat ettim
(2,541 puan) tarafından
Allah'ım yardımcım olsun bu gece 5 defa uyandı. Çok yoruluyor insan yaaa
(504 puan) tarafından
Ek gıda veriyorsanız yatmadan önce karnını doyurup öyle yatırın belki daha az uyanmasını sağlar
(2,541 puan) tarafından
Tamam deneyeyim onu ben

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 209 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,075 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler