0 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Kaynanama batıyo sanirim cocuklarımın anneci olması bugün dioki sen cocuklari hic kucaktan indirmedin  dibinden ayrılmıyolar bizlere gelmiolar dio   emzir at yere dio emzir ver ben bakarım dio bende sinirlemdim yenidogmuş bisey bilmeyen bebegin kime güveesini beklion tabiki kucagima alcam bemden baska kimi görüyolar evde dedim bana laf söylemeye calısma dedim ben tertemiz cocugumada evime  bakıyom bigün evimden yemek eksik olmaz dddim 2cocugum var ama evim tertemiz dedim yok ben sana acıyom da dedi dedjm neyime acıyon benim gücüm kuvvetim yerinde  derdi anneci olmalari cocuklarımın

7 Cevaplar

+1 oy
(1,742 puan) tarafından

Söylediklerinde kendimi bi kötü hıssettım nıyeyse :) ben evı bazen temizleyemiyorum bazen de yemek yapamıyorum ahaha nıye boyle hıssettım ya :( 

(50 puan) tarafından
Ben temizliigi haftalik yaparim yeter 1hafta cocuklarım uyudumu yemek yada kalan ev işleri yaparım elim hızlıdir bide evde sadelestim gereksiz hicbisey yoktur bu yüzden ev işi kolay oluyo benim kızdıgım konu şunu hem eve hem cocuklara yetiyorum  inan cocuklara bakamasam bu sefer nie bakamion diyecek gorümcem benim tam tersi bi oglu var 19 aylık 8kilo bakamion edemion  die laf yapio
(872 puan) tarafından
Kendi kızına bisey diyemez tabiki. Sen kendini bil yeter. Ama iyi yaptın kendine laf söyletmiyorsun. Temizlikle alakalı bisey. Benim kızım 18 aylık vallahi billahi 3 çocuğun yerini başar. Herşeyi indiriyor. Duran şeyleri alıp yere atiyor döküyor. Evde 4 köse var ya. 1 köşeyi temizliyorsam kalan 3 köşeyi mahvediyor. Cani sağolsun. Başka bisey istemem. Sadelesin dediğin çok güzel. Ben de öyle yapmam lazım evde gözümü yoran fazlalık var küçük küçük kullanmadığımız nesneler. Onlardan evi boşaltmak lazim ha.
(50 puan) tarafından
Benim oglumda öyle  merakli evdeki esyalar yere dòküp yemeye ama ben eskimiş ne varsa atarim evde biriktirmem evimde kalabalik yoktur bu yüzden ev işi beni zorlamiyo bide kilerim var herseyim ordadir herseyin yeri bellidir düzenciyimdirelim hizlı oldugundan 1 saate cesit yemek yaparım evime gelenler hayret eder hem temiz hemde yemegim var coxuklarımi ihmal etmem ama görümceme gidipte 1 bardak cay icemzesin  gezmekte  eve bakmaz
(872 puan) tarafından
Maşallah sana. Umarım bir gün ben de senin gibi olacam.
(50 puan) tarafından
Olursun zamanla hersey oluyo
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Derdi yok dert arıyor 
(50 puan) tarafından
Varya bide tam tersi olsam bu sefer pasaklisın der ne istedikleri belirsiz bu kaynanalarin kendi kizi öyle pasakli toz kondurmuo ona
0 oy
tarafından
Haha benimde ilk doğum yaptığımda kucağa alismasin  diyordu bnde inadına kucaktan indirmiyordum  iyikixe böyle yapmisim ☺️☺️
(50 puan) tarafından
Iyiki bebek daha herseyi annen baba ögretiyo sonucta
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Yahu belki kadın gerçekten iyi niyetle söylemiştir. Fazla buyutmussun
(50 puan) tarafından
Hayır kaynanamı iyi taniyorum  derdi benim tarafım olsun ben kaynanamin yüzünden yuvami yıkıodum  cocugum dogdugunda sürekli laf sokan biri dikdatör huyu kızına toz kondurmaz ama ben ben hep yanlış yapanim
(6,046 puan) tarafından
Ay ne bilim ben herşeyi kendi kaynanam üzerinden değerlendiriyorum belki dedim kötü niyetle dememistir. hani olur ya kucağına çok alışır ileride zorlanirsin diye falan. Ama yine de ağır konuşamam. Bu arada benimde iki cocugum var bende ara sıra evi hiç temizleyemiyorum. Umarim arkamdan bişey demiyorlardir
(50 puan) tarafından
Derler  insanlar ne istedigini bilmio valla ben evimde düzenim var  ev işi yapmayi kolay hale getirdim bide esim cok yardimci olur benim kaynanam dedigim dedik herseyi obilir yönetiyip der ben umursamam
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benim kaynanam da öyle köye gitti ordan bile beni yönetmeye çalışıyor onlar iyi anne 
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Yav he he bi gidele diyeydin işi gücü ortalık karıştırmak bunların
0 oy
(872 puan) tarafından
Temizlik ne alaka sjsjsj. Tabi sadecé sen bakıyorsan senden başkasını görmüyorsa kaynanalarına gitmezler. Benim de kızım anneci. Kaynanam da çekemiyor gel bana gel diyip duruyor. Anneci bu annesiz yapamaz falan diyor. 
(50 puan) tarafından
Cocuk bu zamanla alısıyo herseye bizi gorüyo hep hemen onlara alısamaz
(872 puan) tarafından
Tabi alışmaz. 2 ayda bir geliyor 2 gün de 2 aylık özlediğini çıkarmaya çalışıyor öpmeye çalışıyor. Gel de biraz bak çocuğa alışsın çocuk niye stres yaptırıyor.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 565 göst.
0 oy
34 cevap 1,151 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,367 göst.
10 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Emooş (176 puan) tarafından soruldu

409,056 soru

12,294,510 cevap

38,294 kullanıcı