0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Uykusuzluktan başım ağrıyor bütün gün yorulmuşum zaten uyucam diye yattım sabah erkenden kalkıcam bu saate kadar davullu zurnalı düğün yapıyorlar el insaf bebeğim de uyuyor uyanacak diye korkuyorum o kadar insanın başını şişiriyorlar kul hakkı resmen bu :angry:

4 Cevaplar

+1 oy
(7,456 puan) tarafından
Sokak düğünleri 11 de bitmesi gerekiyo diye biliyorum hâlâ devam ederse polis gelip durduruyo 
(2,362 puan) tarafından
Aynen şikayete edebikirsin
tarafından
Eşim bişey yapamam bizim mahallede böyle diyor sinir oldum yaaa
(7,456 puan) tarafından
Ama cnm bunun mahalle ile ilgisi yok ki yasak benim kına gecem dışarda olmuştu saat 11 e geliyodu polis geldi uyardı 11 de çalgı dursun diye bizde kaoatmistik ayıp bide sabah işe giden olur hasta çocuğu olan var
tarafından
Demek ki sizde şikayet eden olmuş ki polis gelmiş ama 11 bile erken bence normal bitmesi gereken saat ama bizim burda kimse kimseyi şikayet etmiyor nasıl insanlar anlamadım biraz da kenar mahalle burası belki de o yüzdendir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef benim yaşadığım yerde öyle her bulduklari yeri düğün salonu sanan insanlar var. Bende kul hakkı olduğunu düşünüyorum. Bazen öyle oluyor ki insan sesten hiç uyuyamıyor, nefret ediyorum sokakta yapılan düğünden 
tarafından
Ya düğün salonunda yap işte ne güzel düğününü milleti niye rahatsız ediyorsun anlamıyorum ki hastası olan var bebeği yaşlısı olan var hiç mi düşünmüyorlar
tarafından
Ay valla hep aynı şeyleri düşünüyorum. Bebeğim yokken bu kadar takmiyordum ama şimdi aşırı rahatsız oluyorum.
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bızım az ılerde de gümbür gümbür devam ediyor. 
tarafından
Hemen polisi ara cnm bizim neyse ki sustu susmasaydı bizde arardık

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,181 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 423 göst.
0 oy
8 cevap 289 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy