Bugüne kadar bi problem olsa zaten söylerlerdi kız. İç karın denen bişey var ve herkesin bir olacak diye bişey yok. Beni de gören ikiz üçüz mu diye soruyor. Büyük karın Bebekte büyük demek olsaydı içerde ki çocuğun şimdi 10 kilo olması lazımdı
Benim karnım büyüktü ama bebem 2600 doğdu karnından anlaşılmaz yani
Ben doğuma gittiğim de hemşire karnımı 4 aylık karın Zanetti vücut yapısı iç karın geniş oluyor cocukla alakalı olmuyor boş yere stres yapma
Ben 7 aylık hamile iken 4 aylık gibiydi hiç belli değildi karnım 34 haftalık erken doğum yaptım ve oğlum 2620 gr doğdu küvezde de 3 gün kaldı şimdi 12 yaşında aslan gibi delikanlı
Demem o ki bnm karnıma göre ve 1.5 ay erken doğmuş olmasına göre oğlumun 2620 değil 1 kg filan olması lazımdı.. Karnımı gören özellikle (eski) kaynanam olacak cadı parmak çocuk olur gelişmez yaşamaz diyordu ama doğunca gören şaşırdı 2.5 kilo çocuğu neresinde saklamış demekki günü gününe doğsa 3.5 4 kg olurmuş dediler.. Doktor da iç karnı büyük ondan dış karın çok belli değildi demişti.. Sende takma karın büyüklüğünü :)
Çanak kemiklerin geniş demekki. Valla küzenim doğuma az kala son kontrolune gidince 5 aylıkmısın diyorlarmış kontroloe gelen kadinlar.
Bizim kızda az yiyorum diye diye çok yemiş. Dr. Bebek kilosu çok fazla normal doğuma alamam demiş sezeryan yapmıştı. Bir kızı oldu. Laf yerişdiremiyoruz
1,492,922 soru
24,393,270 cevap
349,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın