0 oy
990 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (609 puan) tarafından

image

Nasıl kızlar bu evim dublex kat ama geniş biraz bi daire neredeyse 2+1 salona yerleştirdikten sonra size de atıcam ama fikir amaçlı acaba benim zeksizim diye düşündüm 

27 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Durup dururken kendinden neden şüphe ediyorsun? Eğer ben zevksiz miyim diye düşündüm dersen millet zaten onu kullanıp istediğini söyler. Bu arada gayet de güzel eğer diğer eşyalarla kombin yaparsan rengi de güzel çok flue bir renk.
(1,782 puan) tarafından
Bende onu yazmaya gelmiştim tenkler ve zevkler tartışılmaz
-Reklam-
+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Model güzel de rengi begenmedim ben canım 
(609 puan) tarafından
Hımm teşekkür ederim canım fikrin için :)
(609 puan) tarafından
Tavanım tahta boya rengim açık grıy koyu renk istememiştim doğum yapacağım rabbim nasip ederse evdeki cok cok cok çok eski baska renk seçsem bu sefer 1 ayda gelecekti bu renk te hoşuma gitmişti ama resimde cansız durmuş :D
+1 oy
(3,485 puan) tarafından
Sadece rengini beğendim herkesin aksine.:) 
(609 puan) tarafından
:))) tesekkır ederim canım
+1 oy
(15,854 puan) tarafından
Bence modeli de güzel rengi de güzel. Gayet hoş alinabilir. 
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım fikrin için :)
+1 oy
(11,604 puan) tarafından
Ben rengi de çok beğendim modeli de gri fon perde ile kombinleyebilirsin
0 oy
tarafından
Rengi güzel değil 
(609 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim fikrin için
(609 puan) tarafından
Tavanım tahta boya rengim açık grıy koyu renk istememiştim doğum yapacağım rabbim nasip ederse evdeki cok cok cok çok eski baska renk seçsem bu sefer 1 ayda gelecekti bu renk te hoşuma gitmişti ama resimde cansız durmuş :D
0 oy
tarafından
Modeli çok güzel bence bende mutfakta kullanıyorum bu modeli ama rengi hoş değil 
(609 puan) tarafından
Anladım cnm tesekkır ederim fikrin için :)
tarafından
Sen beğendiysen al tabi canım
0 oy
tarafından
Bunlara 3 kişi sığıyor cnm ben pek rahat bulmuyorum
(609 puan) tarafından
Hım anladım canım teşekkür ederim kayınpederim baktı rahat dedi normalde bişeyi kolay beğenmez sığma konusunda sığarız dedi misafir gelince sandalye vs var evde zaten büyük kalabalık gelse asagı kayınvalideme iniyoruz :) eve sığarsak zaten yukarıda yiyoruz :)
0 oy
(6,768 puan) tarafından
Rengini pek sevemedim canim☺️
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım fikrin için :))
(6,768 puan) tarafından
Sen sevdiysen al tabiki canim zevklerimiz her zaman bir olmuyor ☺️ belki canli görsek daha güzel gelebilirdi. Ben bu renk leri pek sevemiyorum. Daha farkl iacik renkler yok mu canim sadece bu mu varmis? Allah'ım sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah
(609 puan) tarafından
:) canım benim fikriniz önemli ondan sordum allah razı olsun cok tesekkır insallah saglıkla gelsin miniğim
(6,768 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun kuzum ❤️☺️
0 oy
tarafından
Rengi güzel değil başka renk varsa onu al
(609 puan) tarafından
Stokta baska rengi yokmuş yenisi yapılırmış o da bir ay sürermiş doğumuma nerdeyse 2 hafta yok bile Buda fena degil diye bunu seçmiştim :)))
0 oy
tarafından
Arı soktu parmağımı canım acıyooor
(609 puan) tarafından
:) kasık koy kız acısını ve şişmesini önler biraz da olsa :))))
tarafından
:D o halle postlara bakıyodum yorum yapıcam diye:D
Koltuğa gelince, bende herkes gibi aynı renkleri sevmiyorum. Böyle değişik rengleri kombin yapmaya bayılıyorum.  Siyah giysim toplamda 5 tane vardır yoktur. Hep farklı rengler. Bu rengde güzelmiş. Hardal sarısı oluyor galiba
(609 puan) tarafından
Galiba canım bende bu sene sarı renge taktım ya ondan hoşuma gitti sanırım yada beklemek istemedim bilmiyorum ama kötü de gözükmüyor yani :))
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Güzelmiş canim 
(609 puan) tarafından
Tesekkkır ederim canım fikrin için :)
0 oy
(4,427 puan) tarafından
Bn begendim cnm rengide hoş zevkler trtısilmaz kisiye özeldir sen begendiysen içine sindiysen tamamdır 
(609 puan) tarafından
Cok tesekkır ederim canım :)))
0 oy
(711 puan) tarafından
Model güzel ama renk kötü :D
(609 puan) tarafından
:D :) tesekkır ederim canım
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Rengi bu renk olmasın çok güzel ama 
(609 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım fikrin için baska hoşuma giden renk yoktu beklemek te istemedim doğum yakın evin sık gözüksün istedim bu da fena degil gşbi geldi bana :)
(13,304 puan) tarafından
Güle güle kullan canım köşeleri pek severim iç açıcı rengi de sevene :) renkler ve zevkler tartışılmaz neticede. Gayet şık ama
(609 puan) tarafından
Cok sağol canım içimi rahatlattın :)
0 oy
tarafından
Şu koltuk modelini hiç sevmem tavsiye de etmem çok itici durur 
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm fikrin için
0 oy
tarafından
Gzl canm    
(609 puan) tarafından
Tesekkır ederim canım fikrin için :)
0 oy
tarafından
Güzel model ama rengi hoşuma gitmedi canjm tabi sen beğendiysen ayri
(609 puan) tarafından
Beğendim ve beğenmedim arası kaldım fena degil gibi doğum yakın kumaş seçsem hem guzel yoktu hemde 1 ayda gelecekti
0 oy
(51,927 puan) tarafından
begenemedim gibide begencem gibide sen arastir en iyisi baska modellerede bak
(609 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Kuması sılınen kumassa al yoksa bulasma derim
(609 puan) tarafından
Silinen dedi adam kayınpederimde öyle dedi bakalım cocuk ta olacak rabbim nasip ederse insallah sildiğimde çıkar
(9,725 puan) tarafından
İnsallah canım hayırlı olsun alırsan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 373 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde TuğçeAlatas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 679 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sugra (1,204 puan) tarafından soruldu

411,470 soru

12,386,243 cevap

43,536 kullanıcı