0 oy
537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Boşananlara sorum.Sizce boşanmak bir evliliği sürdürmekten daha mı kolay? Zorlukları var mı?

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İllaki zorlukları olur ama bı kocanın verdiği stres den dayaktan kötü deildir 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
eşinden.her.turlu şeyi.görüp aileme.sigindim 1 yila yakin ayri kaldim annemle cok.catistik.asla.istemedi beni evde geri dondum eşimin yanina ayriliyorsan ailen olmali arkanda diğer turlu cok zor bu im
+1 oy
(297 puan) tarafından
İnsandan insana değişiyor bu aslında kimi insan oh boşandı kurtuldum der. Kimi insan bosandigina bin pişman olur. Kişinin psikolojisine birde Boşandıktan sonra ki hayatına göre değişiyor. Çocuk varsa onda kalacak bende kalacak diye sorun olabiliyor. Baba götürdüğü zaman inadına gondermedigi oluyor maddi sıkıntılar oluyor. Ama bazı kadınlar için maddi sıkıntılar olmuyor.
0 oy
(7,975 puan) tarafından
Sürekli kendini yipratip evli kalarak her gün üzülecegine 1 gün üzülmek en mantiklisidir bence
(3,058 puan) tarafından
Begonya ben bosandigimda iki çocuğum vardı mesleğim yoktu ama temizliğe gittim yemek yaptım çok şükür rabbime yürü ya kulum dedi ve yürüdüm ben yaşadığım zorlukları pek dile dökme taraftari değilim ama ben hiç kimseye muhtaç olmak istemiyordum neden çünkü tek geldim dünyaya rabbim herkesi eşit yaratmış
(7,754 puan) tarafından
Kuzucukların annesi en azından seninki kendi gitmiş evden benimki bizi evden attı bizim düzenimizde yeni yuva kurdu yeni çocuk yaptı hem maddi hem manevi mahfetti bizi bende hep tek başına yaptım ne yaptımsa bugünlere kendi emeğim ve Rabbimin yardımlarıyla geldim.
(3,058 puan) tarafından
Cok şükür kurtulmussun kuzum sana faydası olmayan adamdan bosver allahin sevilen kuluymussun
(7,975 puan) tarafından
Uyariyi veren belliki sensin  verdigin savaslarin acisini mi cikarmaya geldin bende. Allah herkesin kalbine göre veriyo iste biraz dengeli olun lütfen ya
(7,754 puan) tarafından
Çok şükür kalbimin ekmeğini yiyorum ben ama sen yaşamadığın acılar üzerine ahkâm kesmeye oturduğun yerden akıl vermeye devam et büyük konuşmaya
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ben fikrimi belirtmek istedim herşeyin zorluğu var inanki başıma gelecekti gelmedi babamla kolay kolay anlaşamam sığamadım ya bundan 4 yıl önce çok zor bişiii
0 oy
tarafından
Şiddet varsa sürekli seni öldürmeye çalışıyorsa evet boşanmak daha iyi... gerçi ben onu da yapamadım  öldürecek korkusuyla
0 oy
(7,754 puan) tarafından
Canım maddi güvencen, mesleğin,sana sahip çıkacak arkanda dağ gibi duracak bir ailen yoksa boşanmak kadın için büyük yıkım helede çocuk varsa ben dokuz yıldır ne savaşlar verdim hala geçmedi acısı.
0 oy
tarafından
Kesinlikle daha iyi 
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Bence  aile de önemli mesela ben sorunlu bir evlilik içinde olsam boşansam ailem çok çok iyiler daha kolay olur. Ama aile arkada olmayınca daha zor olabilir ayakta durmak
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Kesinlikle bana ait olmayan beni sevmeyen biriyle yaşamaktansa aç kalır tek başıma yaşarım 
0 oy
tarafından

Mesleğin varsa 

Ailen sana yardm edickse maddi manevi 

Herturlu arkandaysa

Olabilr

Diger turlu aile arkanda degilse bi meslegn gelirin yoksa hele ki cocuk da varsa mahvolrsn 

Bu gunlerini mumla ararsn 

tarafından
Canım sendin galiba esin bulundu mu
tarafından
Ewt canm bendm
Dun aksam geldi abisiyle birlkte
Oturup konustk hakszliga gelemedgmden sinir krizi geciryrm
Psikiytri ye randevu aldm gidcm
tarafından
Gözün aydın inşaallah hallolur sorunlar
tarafından
Sagol canm
Ewt sorunlar var sacma sapan seyler yuzndn huzurmz bozulup duruyo
Simdi hersyi bi kenara biraktk
Rendevu arayisina geçtk
Sonrasi evlillik terapstine bbirlkte gidcz
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Beni sevimiyen ve ailesi tarafından sürekli şiddete uğrayan ben 4 sene evli kalabildim sonra ayrıldım ayrıldiğimda söylediğim tek şey neden 4 senemi verdim bu insanlara ama şuda var ailem benim ynimdaydı hep şimdi 2 evliğimi yaptım 5 sene oldu ALLAH şükür ediyorum demkkı böyle insanlarda varmiş 12 sene evlenmedım bu arada 
0 oy
tarafından
Bekarlık sultanlık çocuk varsa zor yoksa mis q

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 923 göst.
0 oy
18 cevap 905 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy