0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (2,262 puan) tarafından

Bayramda eşimin köyüne gittik halası babaannesi falan hep u.y.uz olmuşlar bize de söylemediler üstelik 2 yaşında küçük kızım olmasina rağmen hiçbir şeyden bahsetmediler temas halinde de olduk üzerinden 1 hafta geçti şimdi kolumda 2-3 tane böyle sivilce gibi şeyler çıkmış bir kere kaşındı ama daha hiç kaşınmadı psikolojik olarakta onları öyle görünce kaşınmaya başladım acaba ondan mı çıktı hiç bilmiyorum insallah kızıma bulaşmaz daha önce u.y.u.z olan varsa fotoya bakıp cevap verir mi belirtisi bu şekil miydi anlatır mısınız lütfen zaten yarın hastaneye gideceğim ama size de sormak istedim aklıma takıldı 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,465 puan) tarafından
Benziyo canim biz ailecek geçirdik ama boyle birtane olmaz kolda baya bildiğin yayiliyo özellikle göğüslerde  ve özel bölgede yoğun oluyo ins değildir illet birsey çünkü 
(2,262 puan) tarafından
Ayy inşallah değildir biz neyse de ya kızım daha küçük inşallah ona bulaşmaz. Dengesizler söylemiyor da insan düşünür küçük çocuğu var ona da bulaşır diye bi söylemesi lazım eşim de kızdı bilseydik gelmezdik geçtiğinde başka zaman gelirdik dedi sesleri çıkmıyor ay ne cahil insanlar var
(2,465 puan) tarafından
Bizede üst komsumdan geçmişti ikizlerim  iki yaşındaydı onlarada bulaştı cok zor atlattık gerçekten düşüncesiz davranmışlar
(2,262 puan) tarafından
Peki Siz kaç günde atlattınız
-Reklam-
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Bu nasıl bı vicdansizliktir ya. Ona ki çok sinirlendim. Geçen gün de kadının birinin evine komşusu tasimis. Bile bile evine girip çıkmaya devam etmiş. Kadın da neden söylemedin diye kızınca almasaydin evine diye bı de üste çıkmış utanmaz. Küçücük bebeği vardı sanırım üstelik. Allah merhamet versin bu insanlara. O yavruya da mı acimadiniz. İnsan bı soyler
(2,262 puan) tarafından
Evet o postu da biliyorum iste cahillikten başka bir şey değil malesef bizi boşver küçücük çocuk var bizi düşünmese onu düşünmesi lazım
(20,550 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Postum üste çıksın 
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Bnm bu şekilde değildi cnm ciltte kızarıklık morluk olmustu ama aşırı aşırı kaşınıyordum çok kasinmadigin sürece korkma bence özellikle geceleri sabaha kadar kasinmaktsn uyuyamiyodum
(2,262 puan) tarafından
Ayy inşallah değildir sivrisinek falan ısırmıştır birazdan doktora gostericem zaten cevabın için teşekkür ederim bir de ne kadar süre de geçti sizde
(1,308 puan) tarafından
7 ay çektim ben kabus gibi günlerdi canım kullanmadığım ilaç kalmamıştı Allah kimseye yaşatmasın aşırı kasinmiyorsan korkma bence
(1,367 puan) tarafından
Baya zaman geçmiş ama sivrisinek ısırığı mı u.yuz mu ne dedi doktor
(2,262 puan) tarafından
Daha demin ki postunu gördüm canım. Benim ki sivrisinek ısırığıymış u.yuz değildi çok şükür
(1,367 puan) tarafından
Benimki de öyledir insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 305 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (574 puan) tarafından soruldu

413,805 soru

12,455,934 cevap

46,477 kullanıcı

Kategoriler

...