Şimdi okullarda tatil oldu kayınvalide gelecek oğluyla oğluda 10 yaşında. Hem gelince hiç bir işe elini sürmüyor tamam tatile kafa dinlemeye geliyor ama herşeyde benden beklenilmezki ikide küçük çocuğum var biri dört biri 2 buçuk yaşında, beni yapsın diye bekliyor hep bide.ogluyla uğraşıyorum pupg hastası 10 yaşında hergun küfür kavga dinlemekten başımız şişiyor evde altına kaçırıyor her gece onla ayrı uğraşıyorum. İstediğim bir şey yok bir işin ucunda da o tutsun yeter okul açılana kadar yanimda kalacak, herseyiii geçtim bide U.Y.U.Z.L.A.R daha yeni atlattik kayinpederimin yüzünden şimdide yine onlar u****biz daha yeni geçirdik insandada düşünce olur daha yeni iyilestiler yine ugrasmasinlar demiyorlar, bende hastasiniz gelmeyinde diyemiyorum eşime diyorum oda alınıyor hemen, kiradayız bizde ama burası annemin evi istediği zaman gelir sen karışamazsin buna diyor, benim derdim hem hasta olmaları hemde hiç bir şeyde yardım etmemesi birde telefon elinden hiç düşmüyor iki kızı var onlarla saatlerce konuşur usenmeden. Ne yapcam ben :(( onun dışında gelmelerini istiyorum sadece bu tür sıkıntılarım var. Birde bu hastalıktan kurtulmak için yapmadığım şey kalmadı yani kıyafetlerim çöpe gitti çarşaflarım battı bir krem var üç gün boyunca onu sürüyorsunuz içinde katran olduğu için çıkmıyor eşyalardan çok çektim yani, kızlarım ve eşim atlattı çok şükür bende hafif kaşıntılar kaldı oda normalmis şuan tedaviden sonra sabırla bekliyorum. Yeniden bulaşıcak kayinvalidemlerden gelmeyin diyemiyorum artık bizi evde istemiyorlar diye adımız çıkar :(